Arda Kural oyunculuğa dönüyor, yeni projesi belli oldu

Düzenleyen:
Arda Kural oyunculuğa dönüyor, yeni projesi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü, Lise Defteri gibi dizilerde rol alan Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşamıştı. Başarılı oyuncu geçirdiği zor günleri geride bıraktı. Eski formuna kavuşan Kural, oyunculuğuna döndüğünü açıkladı. Ünlü ismin yeni projesi ise belli oldu.

‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakaplı ünlü oyuncu Arda Kural, yıllardır mücadele ettiği hastalığı atlatarak sıkıntılı günleri geride bıraktı. Yeni hali ile sosyal medyada bir süre önce gündem olan Kural müjdeyi verdi.

“BENİM HAYATIMDAN KESİTLER TAŞIYOR”

Arda Kural, Yıldızlara Bak adlı filmi ile setlere geri döneceğini söyledi. Film hakkında açıklamalarda da bulunan Kural, yeni projesi hakkında detayları paylaştı.

“Bıraktığım şeyleri geri almak adına oyunculuğa geri dönüyorum" diyen Arda Kural, “Hayatta başına gelebilecek en kötü duygunun sorularını soran dram yüklü bir film. Benim hayatımdan da kesitler taşıyor” ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...