Herkes şampiyon Nisa’yı konuşuyordu, bombayı Ogeday patlattı: Survivor yarışmacısı yeni diziyle ekrana geliyor

Düzenleyen:
Herkes şampiyon Nisa’yı konuşuyordu, bombayı Ogeday patlattı: Survivor yarışmacısı yeni diziyle ekrana geliyor

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star’da birliktelik yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken yarışma bittikten sonra görüşmeye devam ediyor.

Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday 2017 yılında Survivor şampiyonu olmuştu.

Yarışmada şampiyon olduğu için gündemde olan Nisa’dan sonra bombayı Ogeday patlattı. Ekranlara iddialı bir diziyle gelmeye hazırlanan yakışıklı yarışmacı, Kanal D’nin Focus Film imzalı “O Kız” dizisiyle anlaşma sağladı.

Survivor All Star 2022’de yarışan, kürek sporcusu ve aynı zamanda oyuncu olan Ogeday Girişken, ekrana iddialı bir diziyle dönüyor. Ünlü isim yeni bir dizi için el sıkıştı.

“SETE ÇIKMADAN MÜJDEYİ VERMEYECEKTİK AMA”

Güzel haberi Ogeday’ın menajeri Adnan Önal sosyal medya hesabından paylaştı. Önal paylaşımında “Sete çıkmadan müjdeyi vermeyecektik ama basına düşmüşüz. Evet bu güzel adamı bu sene Kanal D ekranlarında izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

AĞUSTOS AYINDA EKRANA GELECEK

Yakışıklı oyuncu Kanal D’nin Focus Film imzalı “O Kız” dizisi ile anlaşma sağladı. Dizi ay sonunda sete çıkacak, Ağustos ayında ise yayınlanmaya başlayacak.

Dizide Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer gibi isimler de olacak. 

Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstleniyor, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...