Eski yarışmacı Survivor’ı bitirmeye hazırlanıyor: Acun Ilıcalı’ya rakip olacak

Düzenleyen:
Eski yarışmacı Survivor’ı bitirmeye hazırlanıyor: Acun Ilıcalı’ya rakip olacak

MAGAZİN Haberleri

İki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran’dan şoke eden bir hamle geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni bir yarışma formatı hazırlığı içinde olduğunu duyuran Çamkıran, Acun Ilıcalı’ya rakip olacak.

2014 ve 2015 yılları arasında Survivor'a katılan ve iki sene üst üste şampiyon olan Turbo Turabi’den beklenmedik bir hamle geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla zaman zaman konuşulan eski Survivor şampiyonu son paylaşımlarıyla olay oldu.

Twitter üzerinden bir açıklama yapan fenomen isim 10,000,000$ daha kazanıp kendi yarışmasını yapacağını ve yarışmada kavga, gürültü, küfür ve kıyametin serbest olacağını söyledi.

Yarışma ödülünün 10 milyon TL olacağını belirten Turabi ayrıca herkesin yarışmada tek olacağının da altını çizdi.

Fenomen isim son olarak ise yarışmayı yapmak için dijital platforma göz kırparak “Hey Netflix bence bu işi beraber yapabiliriz” dedi.

Turabi, isteyen tüm Survivor şampiyonlarını onur konuğu yapacağını belirterek, bir takipçisinin tweetine ise patronun kendisi olacağını da söyledi.

Kullanıcılardan bazıları ise eski yarışmacıya sert sözlerle karşılık verdi. İşte o yorumlardan bazıları…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...