Bomba iddia: Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho’ya ödediği parayı duyanlar şaştı kaldı… Bakın ne kadar ödemiş?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bomba iddia: Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho’ya ödediği parayı duyanlar şaştı kaldı… Bakın ne kadar ödemiş?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024 her yeni bölümleriyle izleyicilerin nefesini kesmeye devam ediyor. 2 tane All Star şampiyonluğu bulunan Turabi’nin adaya veda etmesinin ardından Avatar Atakan ve Hilmicem kadroya dahil edilmişti. Survivor’un 40. bölümünde ise Brezilyalı efsane Ronaldinho yarışmaya konuk oldu. Milyonlarca kişi ise Acun Ilıcalı’nın Ronaldinho'nun Dominik'e getirilmesi için ne kadar para ödediğini araştırmaya başladı. İşte iddia edilen o rakam...

Survivor All Star’ın 40. Bölümünde yer yerinden oynadı. Brezilyalı efsanevi futbolcu Ronaldinho yarışmaya katıldı. İzleyicilerin ağzı açık kalırken medya patronu Acun Ilıcalı’nın Ronaldinho’nun Dominik’e gelmesi için ne kadar para ödediğini merak etmeye başladı. Bakın Acun Ilıcalı Ronaldinho'nun gelmesi için ne kadar para ödemiş? 

DÜNYA BASINI BUNU KONUŞTU

Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun Survivor'a katılması dünya basınında da büyük ilgi gördü. Özellikle Brezilya basını şu yorumlarda bulundu: 

"1 milyon dolarlık ödüllü rekabet ortamında Ronaldinho, futbol yeteneğinin yanı sıra diğer alanlarda da nasıl öne çıkacağını kanıtlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Acun Ilıcalı reyting için her şeyi yaptı! Ronaldinho’ya ödenen parayı duyan yarışmacılar isyan etti… Bakın ne kadar ödemiş? - 1. Resim

Bu katılım sadece Brezilyalı hayranları değil, aynı zamanda uluslararası toplumun da ilgisini çekerek eski futbolcunun hala dünya genelinde çok sevilen ve popüler bir figür olduğunu gösterdi.

Ronaldinho Gaúcho'nun "Survivor"daki varlığı, futbolun sadece saha içinde değil, aynı zamanda kültür ve eğlence dünyasında da tanınırlık kazanma yeteneğini bir kez daha kanıtlıyor.”

ACUN ILICALI RONALDINHO İÇİN NE KADAR PARA ÖDEDİ?

Brezilya'da ayrıca Ronaldinho'nun programa katılmak için ne kadar ödendiği konuşuluyor. Farklı rakamlar arasında 100 ila 150 bin dolar arasında değişen rakamlar dile getirildi.

Acun Ilıcalı reyting için her şeyi yaptı! Ronaldinho’ya ödenen parayı duyan yarışmacılar isyan etti… Bakın ne kadar ödemiş? - 2. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...