Alişan’dan annesine buruk kutlama! Sözleri yürekleri dağladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Alişan’dan annesine buruk kutlama! Sözleri yürekleri dağladı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, yakalandığı koronavirüs nedeniyle 2021 yılında hayatını kaybetmişti. Kardeşinin ölümünün ardından zor günler geçiren Alişan, annesi Suzan Tektaş’ın doğum gününü yazdığı duygusal paylaşımla kutladı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Alişan, annesi Suzan Tektaş’ın doğum günü için Instagram paylaşımı yapmayı ihmal etmedi. Mesajında vefat eden kardeşiyle ilgili sözleri dikkat çekti. 

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021’de koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu. Tektaş’ın ani ölümü ailesi ve sevenlerini hüzne boğdu. Kardeşinin ölümünün ardından zor günler geçiren Alişan, yeğenleri ve yengesine sahip çıkıyor, ailesiyle daha çok vakit geçirmeye özen gösteriyor.

“BİZİM İÇİN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI BİTELİ 2.5 YIL OLDU”

Yaşadığı acıyı unutmayan Alişan, son olarak annesinin yaşını buruk şekilde kutladığı paylaşımla gündeme geldi. Siyah beyaz bir kare yayınlayan şarkıcı, altına ise şu notu düştü:

“Varlığımın Allah’tan sonra ki iki nedeni canlarım annem ve babam... Bizim için doğum günü kutlaması biteli 2.5 yıl oldu. Sadece bugün beni doğuran, bugüne getiren anneme teşekkür etmek istedim. Seni çok seviyorum annem. Seni çok seviyoruz.”

Alişan’dan annesine buruk kutlama! Sözleri yürekleri dağladı - 1. Resim

Alişan’ın eşi Buse Varol ise kayınvalidesinin doğum gününü “Nice mutlu yaşların olsun babaannemiz… Sağlıkla nicelerine” mesajıyla kutladı.

Alişan’dan annesine buruk kutlama! Sözleri yürekleri dağladı - 2. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...