Esra Erol annesini paylaştı, görenler aynı yorumu yaptı: Kızlarından daha güzel

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Esra Erol annesini paylaştı, görenler aynı yorumu yaptı: Kızlarından daha güzel

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü sunucu Esra Erol sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Annesi ve babasıyla fotoğrafını yayınlayan Esra Erol'un gönderisine yorum yağdı. Erol'un annesini görünce şaşkınlığa uğrayan kullanıcılar "Kızlarından daha güzel" yorumunu yaptı.

ATV ekranlarında her gün Esra Erol'da programıyla sevenlerinin karşısına çıkan Esra Erol, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

AİLE POZUNA BEĞENİ YAĞDI

Aile hayatından özel kareleri takipçileriyle de paylaşan Erol, son olarak anne ve babasıyla çektirdiği fotoğrafı yayınladı. Ünlü sunucu paylaşımına "Aile çok kıymetli en güvenli kale, en sakin liman. Kıymetini bilin, sarılın, öpün nazlanın" notunu düştü.

Esra Erol annesini paylaştı, görenler aynı yorumu yaptı: Kızlarından daha güzel - 1. Resim

ANNESİNİ GÖRENLER ŞAŞIRDI

Gönderisi binlerce beğeni alan ünlü sunucunun annesi paylaşımda dikkat çekti. Birçok kullanıcı Erol'un annesi Necla Kaymakçı'ya övgü yağdırdı. Ünlü sunucunun aile pozuna takipçileri "Güzelliğin nereden geldiği belli oldu", "Kızlarından daha güzel" gibi yorumlar yapıldı.

Esra Erol annesini paylaştı, görenler aynı yorumu yaptı: Kızlarından daha güzel - 2. Resim

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982'de İstanbul Eyüp'te doğdu. Aslen Sinoplu olan Erol'un babası polis ve Pervin, Filiz, Eda ve Bihter adında 4 kız kardeşi var. İlk, orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamlayan Esra Erol, kız lisesi çini ve seramik mezunu olmuş ve daha sonra açık öğretim fakültesinden mezun olmuştur. Diksiyon ve spikerlik kursu alan Esra Erol, ardından Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Evlilik programı sunuculuğuna Flash TV'de "Desti İzdivaç" programıyla başlayan Esra Erol, daha sonra ulusal kanallarda kendi ismini taşıyan evlilik programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.  Ali Özbir ile evli olan Esra Erol, 2 çocuk annesidir.

Esra Erol annesini paylaştı, görenler aynı yorumu yaptı: Kızlarından daha güzel - 3. Resim

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...