İbrahim Tatlıses sahnelere döndü! Mekan tıklım tıklım doldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İbrahim Tatlıses sahnelere döndü! Mekan tıklım tıklım doldu

Magazin Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses uzun bir aranın ardından İstanbul'da sahneye çıktı. Sevilen parçalarını seslendiren Tatlıses, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken hayranları mekanı tıka basa doldurdu.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün İstanbul'da sahne aldı. Hafta içi olmasına rağmen günler öncesinden rezervasyonları dolan gecede, imparatorun hayranları mekanı tıklım tıklım doldurdu. 

ARALIKSIZ 3 SAAT SAHNEDE KALDI

Gece boyunca, Gecede duygusal rüzgarlar estiren ünlü sanatçı hareketli parçalarıyla da sevenlerini yerine oturtmadı. Aralıksız 3 saat sahnede kalan İmparator, oyun havalarından arabeske uzanan zengin repertuvarıyla alkış yağmuruna tutuldu.

İbrahim Tatlıses sahnelere döndü! Mekan tıklım tıklım doldu - 1. Resim

ŞAFAK SEZER SÜRPRİZİ

İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gelenler arasında komedyen Şafak Sezer de vardı. Müzik ziyafetine Sezer’i de davet eden Tatlıses, sürpriziyle alkış yağmuruna tutuldu.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...