Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ayşe Barım’ın kardeşi ve arkadaşı gözaltına alındı! Tutuklanmadan önce şirketini devretmiş

Ayşe Barım’ın kardeşi ve arkadaşı gözaltına alındı! Tutuklanmadan önce şirketini devretmiş
Fotoğraf Başlığı Ayse Barim’in kardesi ve arkadasi gözaltina alindi! Tutuklanmadan önce sirketini devretmis

Ayşe Barım, dizi ve film sektöründe tekelleşme iddialarıyla soruşturulurken, Gezi Direnişi'ni planlamak ve oyuncuları yönlendirmekle suçlanıyor. Barım'ın avukat kardeşi ve doktor arkadaşı, delil karartmaya çalıştıkları gerekçesiyle gözaltına alındı ve altın alarak şirketin zor durumda kalmasını engellemeye çalıştıkları iddia edildi. Yargı süreci devam ediyor.

Kaydet
a- | +A

Dizi ve film sektöründeki birçok ünlü ismin menajerliğini yapan, ID İletişim'in de ortak kurucusu olan Ayşe Barım'a sektörde tekelleşme iddialarıyla savcılık tarafından re’sen soruşturma başlatılmıştı.

Barım'ın Gezi Direnişi'nin planlayıcılarından olduğu ve "hükümeti ortadan kaldırmak" amacıyla, menajerliğini yaptığı oyuncuları Gezi Parkı odaklı eylemlere planlı şekilde yönlendirerek ve oyuncuların toplumdaki etki ile imaj rolünü kullanarak olayların kitleselliğini arttırma çabası içerisinde olduğu iddia edilmişti.

BAKMADAN GEÇME
Ayşe Barım soruşturması büyüyor! Ünlü senarist Mehmet Bozdağ ifade verdi
HABER

Ayşe Barım soruşturması büyüyor! Ünlü senarist Mehmet Bozdağ ifade verdi

AYŞE BARIM'IN KARDEŞİ GÖZALTINDA

Davayla ilgili yargı süreci devam ederken yeni bir gelişme daha yaşandı. Barım'ın avukat kardeşi I.S.G. ve doktor arkadaşı, Barım'a ait delilleri karartmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Ekol TV'nin haberine göre, Avukat I.S.G.’nin, ablası Ayşe Barım'ın bankadaki kasasına erişimi olduğu, Barım’ın gözaltına alındığı sabahın gecesinde, avukat I.S.G. ve doktor olan arkadaşı, Levent’teki bankaya giderek kasadan bir çuval ve bir zarf aldığı tespit edildi.

Zarfın içinde altın olduğu öğrenilirken, Gözaltına alınan avukat kardeşi I.S.G. ve doktor arkadaşının ifadelerinde, 'Eğer şirketimize kayyum atansaydı zor duruma düşecektik. Bu duruma düşmemek için para ve altın aldık' açıklamasında bulunduğu belirtildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.