Bahar dizisi uyarlama mı? Demet Evgar'ın dizisi Bahar hangi diziden uyarlama, orijinali ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar dizisi uyarlama mı? Demet Evgar'ın dizisi Bahar hangi diziden uyarlama, orijinali ne?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Bahar dizisi uyarlama mı sorusu araştırılıyor. Bahar dizisi, Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakterinin hayata yeniden başlama hikayesini konu alan dizi kore dizisinden mi uyarlandı merak ediliyor. Bahar dizisi uyarlama mı? Demet Evgar'ın dizisi Bahar hangi diziden uyarlama, orijinali ne?

Show Tv ekranlarında ilk bölümüyle 13 Şubat Salı akşamı yayınlanan Bahar dizisi oldukça sevildi. Demet Evgar'ın başrollerinde olduğu dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Bahar Dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Bahar dizisi kore dizisinden mi uyarlandı?

BAHAR DİZİSİ UYARLAMA MI?

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Bahar dizisinin senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor. Konuya dair resmi ve net bir bilgi bulunmamakla birlikte sosyal medyada ve forumlarda dizinin Güney Kore dizisi Doctor Cha'dan uyarlama olduğu söyleniyor. 

BAHAR DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı Bahar dizisinin uyarlama olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Ancak sosyal medyada dizinin Güney Kore dizisi Doctor Cha'dan uyarlama olduğu iddia edildi. Bahar dizisi uyarlama mı? Demet Evgar'ın dizisi Bahar hangi diziden uyarlama, orijinali ne?

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Bahar dizisinin başrollerinde Demet Evgar ve Buğra Gülsoy yer alıyor. Ayrıca; Hatice Aslan, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Füsun Demirel, Nil Sude Albayrak, Demirhan Demircioğlu, Alisa Sezen Sever ve Sena Kalıp gibi isimlerde oyuncu kadrosunda yer alıyor. 

BAHAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakteri 20 yıl önce tıp fakültesinden mezun olmuştur. Ailesiyle ilgilenmeye ve çocuklarını yetiştirmeye karar verdiği için doktorluk kariyerinden vazgeçer. Bahar, ani bir hastalığa yakalanmasıyla eşi Timur'un bambaşka bir yüzüyle karşılaşır. Bu olayların ardından Bahar hayatına yeniden başlamaya karar verir ve olaylar gelişir

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...