Behzat Ç. Şule kim? Ayça Eren nereli, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Behzat Ç. Şule kim? Ayça Eren nereli, kaç yaşında?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Behzat Ç. Şule kim konusu gündeme geldi. Dizinin sıkı takipçileri ve yeniden izleyenler Behzat Ç. Şule kim, Ayça Eren nereli, kaç yaşında sorularının cevaplarını araştırıyor. Detaylar haberde...

Behzat Ç. Şule kim sorusunun cevabı araştırılıyor. Dizinin sıkı takipçileri ve yeniden izleyenler için Behzat Ç. Şule kim, Ayça Eren nereli, kaç yaşında sorularının cevaplarını haberimizde derledik.

BEHZAT Ç. ŞULE KİM?

Fenomen dizi Behzat Ç.'de Şule karakterini canlandıran kişi Ayça Eren'dir.  Şule, renkli ve kısa saçlarıyla tanınır. Depresif ruh halinde ve dengesizdir. 

AYÇA EREN KİMDİR, NERELİ?

Ayça Eren, 2 Ağustos 1986 Aydın doğumdur. Çankaya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladı. 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu'nun mekanının fotoğraflarını çekerken ünlü oyuncu ile tanıştı. Erdal Beşikçioğlu'nun önerisi üzerine Behzat Ç. dizisinin kadrosuna dahil oldu. Behzat Ç. Şule kim? Ayça Eren nereli, kaç yaşında?

Ayça Eren; Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010 -2013 ve 2019), 46 Yok Olan (2016), Aşk Laftan Anlamaz (2017), Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi (2022-günümüz) dizilerinde rol aldı. Ayrıca 2013 yılında Behzat Ç Ankara yanıyor ve 2016 yılında Annemin Yarası filmlerinde oynadı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...