Bir gecede servet kazanacak! Tarkan’ın yılbaşı konserinde alacağı ücret belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir gecede servet kazanacak! Tarkan’ın yılbaşı konserinde alacağı ücret belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Megastar lakaplı ünlü şarkıcı Tarkan’ın yeni yıl gecesi sahne alacağı adres belli oldu. Kıbrıs’ta bir otelde sahneye çıkacak şarkıcının alacağı ücret de dudak uçuklattı. Yeni yılı hayranlarıyla sahnede karşılayacak olan Tarkan'ın konserden 1 milyon Euro yani yaklaşık 18 milyon TL alacağı öğrenildi.

Megastar Tarkan’ın uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü yeni şarkısı ‘Yap Bi Güzellik’ ile sevenleriyle buluşmuştu. Şarkılarıyla ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren şarkıcının yılbaşı programı belli oldu. Ünlü isim 31 Aralık gecesi Kıbrıs’ta sahneye çıkacak.

Ünlü şarkıcı geçen sene yılbaşında Mısır'da hayranlarıyla buluşmuştu. Sanatçı, bu sene yeni yılı Kıbrıs'ta karşılamak için bir otelle el sıkıştı. 

TARKAN'A REKOR ÜCRET

Megastar'ın yılbaşı sahnesi için alacağı ücret dudak uçuklattı. Şarkıcının bir gecede 1 milyon Euro yani 18 milyon TL alacağı öğrenildi. 

Daha önceki yıllarda da Kıbrıs'ta birçok kez sahne alan Tarkan, pandemi sonrası yeniden Yavru Vatan'da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 

Tarkan'ın sahne alacağı yerde şimdiden hummalı hazırlıklar başlarken, ünlü şarkıcıyı dinleyerek yeni yıla girmenin bedeli ise henüz bilinmiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...