‘Bu sıcaklar boşanma sebebi’ diyen Volkan Konak 30 yıl sonra düğün yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
‘Bu sıcaklar boşanma sebebi’ diyen Volkan Konak 30 yıl sonra düğün yaptı

MAGAZİN Haberleri

Verdiği bir konserde ‘Bu sıcaklar boşanma sebebidir’ diye yakınan Volkan Konak, isyanına ters düştü. Karadenizli ünlü şarkıcı, 30 yıl sonra eşine verdiği sözü tutarak düğün yaptı.

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, 1992 yılında Selma Konak ile nikah masasına oturdu. Maddi imkansızlıklar dolayısıyla o dönem düğün yapamayan çift, yıllar sonra bu isteklerini gerçekleştirdi.

Volkan Konak, geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserinde “Bu ne sıcaklık ya valla sahnede sırılsıklam oldum. Bu sıcaklar boşanma sebebidir” sözleriyle kendisini dinlemeye gelenleri güldürmüştü. Ünlü şarkıcının bu siteminin ardından düğün görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Kır düğünü tercih eden çiftin mutlu gününe yakın dostları ve aileleri katıldı. Volkan Konak gecede siyah beyaz bir takım tercih ederken, eşi Selma Konak işlemeli ve tüy detaylı bir gelinlik giydi. 

‘Bu sıcaklar boşanma sebebi’ diyen Volkan Konak 30 yıl sonra düğün yaptı

“30 YIL GEÇSE DE YAPTI”

Bu ilginç düğünün hikayesini ünlü yapımcı Polat Yağcı şu sözlerle paylaştı:

“Bir ömrü birlikte geçirip, üç evlat yetiştirdiler. Evlendikleri zaman şartlar, hayallerindeki düğünü yapmalarına imkan vermemişti ama Kuzeyin Oğlu aklına koymuştu bir kere… İmza attıkları günün üstünden 30 yıl geçse de, o bugün ‘Kadınım’ dediği eşine harika bir düğün yaptı… Biz de buna şahitlik ettik. Büyük keyif! Bir yastıkta kocayın Volkan&Selma.”

1992 yılında nikah masasına oturan ikilinin ‘Şimal’ , ‘Volkan’ , ‘Derin’ adında 3 çocuğu bulunuyor.

‘Bu sıcaklar boşanma sebebi’ diyen Volkan Konak 30 yıl sonra düğün yaptı

EVLİLİKTE BENCİL OLMAMAK ÇOK ÖNEMLİ

Volkan Konak, daha önce verdiği bir röportajda, “Sanat camiasında evlilikler genelde kısa sürer. Sizin bir formülünüz, gençlere öğütünüz var mı?” sorusuna şu şekilde cevap vermişti:

“Bencil olmamak çok önemli. Bu dönemlerde sevgi çok azaldı. Ben evliliğe 'evli' olarak bakıyorum, kiracı olarak değil. Arkadaşlar bencil ve maddeci olmazlarsa hem yaşantıda hem evlilikte mutlu olur.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...