Doğuma az kaldı: Küçük Kıvanç geliyor

Düzenleyen:
Doğuma az kaldı: Küçük Kıvanç geliyor

MAGAZİN Haberleri

Doğumuna sayılı günler kalan Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, sosyal medya hesabından hamilelik fotoğrafını paylaştı. Büyüyen karnıyla dikkat çeken Dizer’in son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Takipçiler ‘Küçük Kıvanç geliyor’ şeklinde yorumlar yaptı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer 2016 yılında nikah masasına oturdu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan çift, geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerinin müjdesini vermişti. İkili, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirtmişti.

44 yaşındaki Dizer, büyüyen karnıyla verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı. Sosyal medyayı aktif kullanan ismin son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının ilgili gösterdiği fotoğrafa onlarca yorum geldi.

Doğuma az kaldı: Küçük Kıvanç geliyorBaşak Dizer'in son paylaşımı...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli olmuştu. Mutlu çiftin kısa zaman sonra bir erkek bebekleri olacak.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...