Düğün yakın: Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in nikah tarihi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Düğün yakın: Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in nikah tarihi belli oldu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2021 yılında Reza Zarrab’dan boşanan Ebru Gündeş gönlünü iş adamı Murat Özdemir’e kaptırdı. Çiftin evleneceği yönündeki haberler magazin dünyasında geniş yer bulurken, Gündeş ile Özdemir’in nikah tarihi belli oldu.

Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliğini 2021’de noktalayan Ebru Gündeş ile Selin Özdemir’den 2022’de boşanan Murat Özdemir’in evlenecekleri tarih netleşti. 

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, gönlünü iş adamı Murat Özdemir’e kaptırdı. İlk eşinden 2, ikinci eşinden 1 çocuğu olan Özdemir, boşandıktan sonra ünlü şarkıcının sahne aldığı mekana sık sık gitti. Dostları aracılığıyla tanıştırılan ikilinin arkadaşlıkları birlikteliğe dönüştü. Çiftin evleneceklerine dair haberler ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

NİKAH BAYRAMDAN SONRA 

4. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Ebru Gündeş ile Murat Özdemir’in düğün tarihi de belli oldu. Habertürk’te yer alan habere göre, 2023'ün son aylarında tanıştığı Murat Osman Özdemir'in evlenme teklifini kabul eden Gündeş, Ramazan Bayramı'ndan sonra nikah masasına oturacak. Öte yandan  Özdemir’in bir an önce evlenmek istediği ancak Ebru Gündeş'in yoğun sahne programı nedeniyle evlilik tarihi konusunda Ramazan Bayramı sonrası için ısrarcı olduğu iddia edildi. 

Düğün yakın: Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in nikah tarihi belli oldu

Murat Özdemir ve eski eşi

GÜNDEŞ’İN 4, ÖZDEMİR’İN 3. EVLİLİĞİ

Murat Osman Özdemir, 2002 yılında best model Selin Kabaklı ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu evlilikten bir çocukları dünyaya geldi. Daha sonra yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle 2023’te boşandılar. Özdemir’in ilk evliliğinden ise iki çocuğu bulunuyor.

Ebru Gündeş, ilk evliliğini 16 yaşında Hamdi Vardar ile yaptı. Çift daha sonra boşandı. Ünlü şarkıcı 2002'de avukat Ömer Durak ile nikah masasına oturdu, bir sene sonra ise anlaşmalı olarak evliliklerini noktaladı. Şarkıcı, üçüncü evliliğini 2010 yılında iş adamı Reza Zarrab ile yaptı. Çift 2021 yılında boşandı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...