Geri sayım başladı: Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğün tarihi belli oldu

Düzenleyen:
Geri sayım başladı: Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğün tarihi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Haziran ayında nişanlanan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç’un düğün tarihi belli oldu. Önceki gün bir mekan çıkışı görüntülenen çift, nikah tarihini ilk kez açıkladı.

Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Özdemir ve Koç’un önce kız isteme töreni gerçekleşmiş, ardından nişan töreni yapılmıştı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar çok konuşulmuştu.
Daha önce kısa bir ayrılık yaşayan ikili, barışır barışmaz evlilik kararı almıştı. Koç, Özdemir’e 14 Şubat’ta evlilik teklifi etmiş ve ‘evet’ cevabını almıştı.
Şarkıcı Oğuzhan Koç, evlilik teklifi için Sarıyer’deki lüks bir otelinin kral dairesini tutmuş, geceliği için 82 bin lira ödemişti. Ünlü isim teklif için her detayı düşünmüş, boğaz manzaralı odayı özel olarak süsletmişti.
Mutlu çift, Haziran ayında nişanlanmış ve yaz sonu nikah masasına oturacaklarını açıklamıştı.
Bir restoran çıkışı görüntülenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, düğün tarihi hakkında bilgi verdi. Nikah tarihini açıklayan çift “Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos'ta İstanbul'da evleniyoruz” diyerek evlilik tarihini verdiler.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...