Gezmek Olsun sunucusu kim? Yıldız Yakar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hamile mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gezmek Olsun sunucusu kim? Yıldız Yakar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hamile mi?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Televizyonun sevilen programı Gezmek Olsun sunucu kim? sorusu araştırılmaya devam ediyor. Sevilen sunucu Yıldız Yakar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Televizyonun sevilen yüzü TV360 kanalında yayınlanan Gezmek Olsun programının sunucusu Yıldız Yakar kim? sorusu merak ediliyor. Instagram hesabından hamilelik fotoğraflarını paylaşan Yıdız Yakar adı arama motorlarında aratılmaya başladı. Gezmek Olsun sunucusu kim? Yıldız Yakar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hamile mi?

YILDIZ YAKAR KİMDİR?

Yıldız Yakar, 1985 yılında Alanya'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Bölümü'nde aldı. Televizyon kariyerine eski SkyTürk kanalında ilk olarak spor haberleri sunarak başlayan Yıldız Yakar, uzun yıllar boyunca bu kanalda kaldı. Şimdilerde TV360 kanalında bir süredir devam eden Gezmek Olsun adlı programı hazırlayıp sunmaktadır. Aynı zamanda sosyal medya hesabını da aktif kullanan Yakar, Instagram'da 45 bin takipçiye sahip. 

YILDIZ YAKAR HAMİLE Mİ?

Yıldız Yakar, Mustafa Aksoylu ile evlidir. Yıldız Yakar ve Mustafa Aksoylu çifti geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurdumuştu. 2 Ocak 2024 tarihli paylaşımda doğum yaptığını duyuran Yıldız Aksoy'un Alara isminde bir kızı oldu. 

GEZMEK OLSUN PROGRAMI NE ZAMAN?

Yıldız Yakar'ın sunduğu Gezmek Olsun programı her Cumartesi 14.00'te TV360 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Gezmek Olsun programında İstanbul'un ilçeleri ve köyleri geziliyor. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...