Hande Erçel Yalı Çapkını dizisinde mi oynayacak, saçlarını neden kızıla boyattı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hande Erçel Yalı Çapkını dizisinde mi oynayacak, saçlarını neden kızıla boyattı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hande Erçel Yalı Çapkını’nda mı oynayacak, saçlarını neden boyattı? | Saçlarını kızıla boyatarak tarz değişikliğine giden ünlü oyuncu Hande Erçel’in Yalı Çapkını dizisine katılacağı iddia edildi. Sosyal medyada yer alan iddiaların ardından Hande Erçel Yalı Çapkını dizisinde mi oynayacak, Yalı Çapkını dizisine mi katılacak, rolü ne olacak merak edilmeye başlandı. Peki, Hande Erçel Yalı Çapkını’nda mı oynayacak, ne rolünü oynayacak? İşte detaylar…

Hande Erçel Yalı Çapkını dizisinde mi oynayacak, rolü ne olacak? Resmi Instagram hesabından kızıl saçları ile pozlar veren Hande Erçel’in Yalı Çapkını dizisi için saçlarını boyattığı ve dizi kadrosuna katılacağı iddia edildi. İşte sosyal medyada konu ile ilgili paylaşımlar…

HANDE ERÇEL YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE Mİ OYNAYACAK?

Hande Erçel’in Yalı Çapkını dizisi kadrosuna katılacağı için saçlarını kızıla boyattığı iddia edildi. Ancak konu ile ilgili Yalı Çapkını dizi ekibinden veya Hande Erçel’den bir açıklama gelmedi. Hande Erçel’in Yalı Çapkını dizisine katılıp katılmayacağı belirsizliğini korurken sosyal medyada magazin sayfaları tarafından konu ile ilgili yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekildedir:

Hande Erçel Yalı Çapkını dizisinde mi oynayacak, saçlarını neden kızıla boyattı?

Hande Erçel Yalı Çapkını dizisinde mi oynayacak, saçlarını neden kızıla boyattı?

HANDE ERÇEL KİMDİR?

24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir'de doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde eğitim almıştır. 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

2015-2016 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Güneşin Kızları adlı dizide 'Selin Yılmaz Mertoğlu' karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayımlanan "Aşk Laftan Anlamaz" adlı dizide 'Hayat Uzun' karakterini canlandırdı. Bu dizideki çalışmasıyla En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Altın Kelebek Ödülü‘nü kazandı.

2019 yılında, TRT 1'de yayımlanan "Halka" dizisinde Müjde Akay, aynı yıl Kanal D'de yayımlanan Azize adlı dizide ise Azize Aksu Günay karakterine hayat verdi. Son olarak ise, 2020-2021 yılları arasında ise FOX'ta yayımlanan "Sen Çal Kapımı" dizisinde Eda Yıldız karakterine hayat verdi. Dizi, 8 Eylül 2021'de 52. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Kaya Erçel ve Aylin Erçel'in kızı ve oyuncu Gamze Erçel'in kız kardeşidir.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...