İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'in 'süper hücre' şüphesi: Şimdi bu normal mi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'in 'süper hücre' şüphesi: Şimdi bu normal mi?

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlıses, Gaziantep ve Kilis'te meydana gelen süper hücre olayına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Süper hücre fırtınası adı verilen felaketin ardından HAARP konusu yeniden gündeme gelirken, Tatlıses de "Şimdi bu normal mi?" diye sordu.

Deprem faciasının yaşandığı Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da bu defa da sel afeti yaşandı. Ölümlerin yaşandığı kentlerde yolların, evlerin ve hastanelerin hasar görüğü bilinirken, geçtiğimiz gün gece saatlerinde Kilis ve Gaziantep'te gök gürültülü felaket vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Süper hücre fırtınası adı verilen felaketin ardından HAARP konusu yeniden gündeme geldi. İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses konuya ilişkin yaptığı paylaşımla dikkat çekti

HAARP ŞÜPHESİ YENİDEN AKILLARA GELDİ

Nadiren görülen süper hücre fırtınası, asrın felaketinin ardından Gaziantep ve Kilis'i vurdu. "Felaket üstüne felaket" dedirten bir doğa olayı daha yaşandı. 

Klasik, orta ve sert olarak üç gruba ayrılan ve nadir yaşanan olaylardan olan 'Süper hücre fırtınası' Gaziantep ve Kilis'teki vatandaşlarda şok etkisi oluşturdu. 

Ardı arkası kesilmeyen gök gürültülü şimşekler, ceviz büyüklüğünde yağan dolu ve şiddetli fırtına, ABD'nin HAARP sisteminin yeniden gündeme gelmesine sebep oldu. Analizciler konu üzerinde çokça paylaşımlar yaparken İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı da 'Süper hücre' üzerine çarpıcı ifadeler kullandı.

"İKLİMİN KÖKÜNÜ ÇÜRÜTTÜNÜZ"

Gaziantep ve Kilis'teki şaşırtan görüntülere sebep olan 'süper hücre'nin normal yollardan gerçekleşmediğini savunan Tatlı, "Şimdi bu normla öyle mi? Süper hücre! İklimin kökünü çürüttünüz" ifadelerini kullanarak HAARP sistemine atıfta bulundu.

Uzmanlar HAARP çalışmalarıyla iklimlere müdahale edilebileceğini ve fayda biriken enerjinin harekete geçirilebileceğini söylüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...