İğne ipliğe dönen Arda Kural son görüntüsüyle hayranlarını şaşkınlığa uğrattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İğne ipliğe dönen Arda Kural son görüntüsüyle hayranlarını şaşkınlığa uğrattı

MAGAZİN Haberleri

‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakaplı ünlü oyuncu Arda Kural, son görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı. Sosyal medyada fotoğraf paylaşan Kural’ın epey zayıfladığı görülürken, takipçileri fotoğrafın altına “Çökmüşsün abim ya” , “Sana ne olmuş böyle” tarzında yorumlar yaptı.

Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü, Lise Defteri gibi dizilerde rol alan Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşamıştı. Başarılı oyuncu geçirdiği zor günleri geride bıraktı. Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Kural’ın son görüntüsü şaşkınlığa neden oldu.

SAÇLARINI KAZITTI, İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Arda Kural, yakında vizyona girecek filmiyle ilgili “Hayatta başına gelebilecek en kötü duygunun sorularını soran dram yüklü bir film. Benim hayatımdan da kesitler taşıyor” demişti. Yıldızlara Bak adlı filmi ile setlere geri dönen oyuncu, imaj değiştirdi. Saçlarını kazıtan isim, hayli kilo da verdi.

“BİR DERİ BİR KEMİK KALMIŞSIN”

İğne ipliğe döndüğü görülen Arda Kural’ın son paylaşımının altına hayranları birçok yorum yaptı. Takipçilerden “Çökmüşsün abim ya” , “Sana ne olmuş böyle” , “Bir deri bir kemik kalmışsın” şeklinde yorumlar geldi.

İşte Arda Kural'ın son hali...

İğne ipliğe dönen Arda Kural son görüntüsüyle hayranlarını şaşkınlığa uğrattı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...