Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı ablası Şıvga Gerez yeni görüntüsü ve mesleğiyle şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı ablası Şıvga Gerez yeni görüntüsü ve mesleğiyle şaşırttı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Efsane dizi Kurtlar Vadisi’nde Cerrahpaşalıların ablası rolüyle hafızalara kazınan Mürvet Şıvga Gerez, diziden sonra sırra kadem bastı. Bir süredir ortalarda görünmeyen Gerez’in son hali ve yeni mesleği ortaya çıktı.

Yayınlandığı döneme damga vuran Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı ‘Cerrahpaşalıların ablası’ karakteriyle tanınan Mürvet Şıvga Gerez, oyunculuğu bırakıp kendisine bambaşka bir meslek seçti. 

Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı ablası Şıvga Gerez yeni görüntüsü ve mesleğiyle şaşırttı - 1. Resim

“SERT VE İNATÇI KADIN ROLÜNDEYDİM”

Daha önce verdiği bir röportajda “Canlandırdığım karakterin adı yoktu, 'Cerrahpaşalıların Ablası' olarak tanındım. Sert ve inatçı bir kadın rolündeydim. Sanıyorum, annemin oyuncu olmasından kaynaklı olarak oyunculukta hiç zorlanmadım” diyen Gerez, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. 

Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı ablası Şıvga Gerez yeni görüntüsü ve mesleğiyle şaşırttı - 2. Resim

BAMBAŞKA BİR MESLEK SEÇTİ

Dizi bittikten sonra pek ortalarda görünmeyen Gerez, oyunculuğu bıraktı ve kendine çok farklı bir meslek seçti. Bir dönem ekranlarda performansıyla büyük alkış alan isim, şimdilerde ‘Metafizik ve Parapsikoloji Uzmanlığı’ yapıyor. 

Mürvet Şıvga Gerez, hem Youtube’daki bazı kanallara hem de TV programlarına çıkıyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan isim, mesleğiyle ilgili takipçilerine bilgilendirici videolar ve paylaşımlar da yapıyor. 

Kurtlar Vadisi’nin Cerrahpaşalı ablası Şıvga Gerez yeni görüntüsü ve mesleğiyle şaşırttı - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...