Malezya Kraliçesi’nden Kuruluş Osman dizisine övgü: “Her bölümde tarih dersi veriyorsunuz”

Düzenleyen:
Malezya Kraliçesi’nden Kuruluş Osman dizisine övgü: “Her bölümde tarih dersi veriyorsunuz”

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarında yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran sevilen tarih dizisi Kuruluş Osman’ın setini Malezya Kraliçesi Azizah Aminah Hanımefendi ile Prensesler Afzan Aminah ve Jihan Azizah ziyaret etti. Malezya Kraliçesi 2019’dan beri yayınlanan dizi için “Her bölümle tarih dersi veriyorsunuz. Dizinizi büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, hiçbir bölümü kaçırmıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Ankara'ya gelen Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah’ın eşi Kraliçe Tunku Azizah, ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın Riva’daki setini ziyaret etti.

Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ ve oyuncularla bir araya gelen Kraliçe Azizah, tüm ekiple ayrı ayrı konuştu ve diziyi hayranlıkla izlediğini belirtti. Platoyu gezen kraliçe, “Her bölümle tarih dersi veriyorsunuz. Dizinizi büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, hiçbir bölümü kaçırmıyorum” şeklinde konuştu.

Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından çekilen fotoğrafları paylaşarak şunları söyledi:

“Dizilerimizi çok seven ve ilgiyle takip eden Malezya Kraliçesi Azizah Aminah Hanımefendi ile Prensesler Afzan Aminah ve Jihan Azizah'ı platomuzda ağırlamaktan şeref duyduk. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyor, kardeş Malezya halkına selamlarımızı iletiyorum.”

Kraliçe Tunku Azizah ile Prensesler Afzan Aminah ve Jihan Azizah ilgiyle izledikleri dizinin çekildiği yerleri büyük bir ilgiyle izledi.

Kraliçeye, diziye ait kostüm, hançer, Türkmen başlığı ve el yapımı özel tasarım ürünler hediye edildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...