MasterChef Barbaros Yoloğlu bambaşka biri oldu, değişimi ağızları açık bıraktı

Düzenleyen:
MasterChef Barbaros Yoloğlu bambaşka biri oldu, değişimi ağızları açık bıraktı

MAGAZİN Haberleri

MasterChef 2020 finalisti Barbaros Yoloğlu, değişimiyle büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem olan Yoloğlu’nun son görüntüsü ağızları açık bıraktı.

Barbaros Yoloğlu, TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef’e 2020 senesinde katılmış, yarışmaya damga vurmuştu.

Finale Serhat Doğramacı ile kalan isim, şeflerin verdiği oylar sonucu yarışmada ikinci olmuştu.

O dönem başarısıyla gündeme gelen Yoloğlu, şimdi ise değişimiyle gündem oldu. Başarılı şefin son hali ağızları açık bıraktı.

100 günlük kampa giren ve fazla kilolarından kurtulan Barbaros Yoloğlu, son halini Instagram hesabından paylaştı.

Kaslarıyla adeta şov yapan isim paylaşımının altına şu notu düştü:

100 günlük değişimin sonuna geldik bu süreçte yaşadığım zorluklarda bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Dönem dönem zorluklar ile geçse de benim için çok güzel bir süreç oldu ve bu bir son değil, yeni bir başlangıç. Şimdi sırada 100 günde üstüne ne koyabiliyoruz o var. Vücut geliştirme bir sanat ise kendinizi sanatkarın kalemine bırakmalısınız. Bırakın sizi tüm hatları ile çizebilsin. Öyle herkesin dediğine de kulak asmayın, antrenör ile aranızdaki ikili güveniniz sonucunda sürece bağlı kalıyorsanız gelişim kaçınılmazdır. Beklemede kalın yakında bu süreçte neler yaşadık YouTube kanalımda yayınlayacağım.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...