Müge Anlı Instagram hesabında soyadını değiştirdi... Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla 25 Haziran'da evlenmişti

Düzenleyen:
Müge Anlı Instagram hesabında soyadını değiştirdi... Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla 25 Haziran'da evlenmişti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmişti. Bir süredir evliliğin tadını çıkaran Müge Anlı, nikahtan 2 hafta sonra Instagram hesabına 'Yüzbaşıoğlu' soyadını da ekledi.

Evleneceğini canlı yayında açıklayan Anlı, şunları söylemişti:

"Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim."

Peki neden Müge Anlı & Şinasi Yüzbaşıoğlu çiftinin hiç düğün fotoğrafı paylaşılmadı... 

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU'NDAN FOTOĞRAF AÇIKLAMASI

Yüzbaşıoğlu bu konuda Instagram'dan bir açıklama yapmıştı.

Yüzbaşıoğlu açıklamasında “Değerli dostlar biliyorum nikah törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz ve bununla alakalı çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki bu süreci gizli tutmamızın sebebi sosyal medyada birçok adıma açılmış sahte hesap açılması ve insanları yanlış bilgilendirmesidir. Bu farklı algı kalkana kadar ve adıma açılmış sahte hesaplar kapatıldıktan sonra bu görüntüler sizlerle paylaşılacaktır” dedi.

Müge Anlı'nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev almaktadır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...