O Ses Türkiye eski şampiyonu Emre Sertkaya son haliyle hayrete düşürdü! Kimse tanıyamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

O Ses Türkiye’de seslendirdiği şarkılarla hafızalara kazınan Emre Sertkaya, 2016 yılında katıldığı yarışmada şampiyon olmuştu. Programın ardından ülkeyi terk eden Sertkaya uzun süre sonra ortaya çıktı, imajıyla herkesi şaşırttı.

Yayınlandığı döneme damga vuran O Ses Türkiye’de eski yarışmacılar ve şampiyonlar zaman zaman gündeme geliyor, şimdi ne yaptıkları ise merak konusu oluyor. Bu isimlerden biri olan Emre Sertkaya son halini paylaştı, sosyal medyada onu görenler tanıyamadı. 

O Ses Türkiye yarışmasında ‘Minnet Eylemem’ , ‘Haberin Yok Ölüyorum’ gibi şarkıları söyleyen Emre Sertkaya, yarışmaya katıldığında 23 yaşındaydı. Sesiyle jüri üyelerini etkileyen Sertkaya, Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımında yer almış, 2016 sezonunda birinciliği elde etmişti. 

O Ses Türkiye eski şampiyonu Emre Sertkaya son haliyle hayrete düşürdü! Kimse tanıyamıyor - 1. Resim

“SIRF BU YÜZDEN YARIŞMAYA KATILDIM”

Daha önce verdiği röportajda yarışmayla ilgili şunları söylemişti: "Gökhan Abi ve Hakan Abi'nin konuşmalarını dinledim.Onların bakış açıları, benim 'deneyimledim de vardım' dediğim bakış açılarına o kadar yakın ki, 'Benim bu adamları tanımam lazım' dedim. Onlarla bir şeyler yapmam lazımdı. Bir şeyler paylaşabileceğimizi biliyordum. Sırf bu yüzden yarışmaya katılmak istedim."

YENİ İMAJI ŞAŞIRTTI

Yarışmadan sonra sırra kadem basan ve şimdilerde yurt dışında yaşayan Emre Sertkaya, sosyal medyada son halini paylaştı. Yeni görüntüsüyle hayrete düşüren Sertkaya’yı görenler tanımakta zorlandı. İşte şarkıcının yeni imajı…

O Ses Türkiye eski şampiyonu Emre Sertkaya son haliyle hayrete düşürdü! Kimse tanıyamıyor - 2. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...