Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmak için gün sayan Demet Özdemir kına gecesinde gözyaşlarını tutamadı

Düzenleyen:
Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmak için gün sayan Demet Özdemir kına gecesinde gözyaşlarını tutamadı

MAGAZİN Haberleri

Yakın zamanda Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, kına gecesi yaptı. Ünlü oyuncu kınanın yakıldığı anlarda gözyaşlarını tutamadı.

Haziran ayında nişanlanan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç artık düğün için gün sayıyor. 

Daha önce kısa bir ayrılık yaşayan ünlü çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, barışır barışmaz evlilik kararı almıştı. Koç, Özdemir’e 14 Şubat’ta evlilik teklifi etmiş ve ‘evet’ cevabını almıştı.
Koç, evlilik teklifi için Sarıyer’deki lüks bir otelinin kral dairesini tutmuş, geceliği için 82 bin lira ödemişti. Ünlü şarkıcı teklif için her detayı düşünmüş, boğaz manzaralı odayı özel olarak süsletmişti.
Başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’i ailesinden istemiş, çiftin yüzükleri aile arasında gerçekleşen törenle takılmıştı.

Güzel oyuncu Demet Özdemir düğüne günler kala kına gecesi yaptı.

Arkadaşlarıyla bir araya gelen Özdemir’in kına gecesine ünlü isimler katılırken, kınanın yakıldığı sırada duygusal anlar yaşandı.

Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda gözyaşlarını tutamadığı görülen Özdemir’in karelerine birçok yorum ve beğeni geldi.

DÜĞÜN ERTELENDİ

Öte yandan düğünle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Ünlü çiftin 26 Ağustos akşamı yapılacak düğünü son anda ertelendi. Sarıyer’deki bir otelde gerçekleşecek nikah, İstanbul’u etkisi altına alan yağmur nedeniyle 28 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Masrafları yaklaşık 4 milyon TL'yi bulacak törende çift mutluluğa 'evet' diyecek.

GELİNLİKLERİNİ BAĞIŞLAYACAK

Demet Özdemir, düğünde üç gelinlik giyecek. Ünlü isim gecede Eda Güngör, Nihan Peker ve Mc Queen'e tasarlattığı gelinliklerle boy gösterecek. Oyuncu düğün sonrası gelinlikleri ya sivil toplum örgütlerine ya da hayranlarına bağışlayacak.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...