Oyuncu çift ilk bebeklerini kucağına aldı… Taze baba Taner Ölmez gözyaşlarını tutamadı

Düzenleyen:
Oyuncu çift ilk bebeklerini kucağına aldı… Taze baba Taner Ölmez gözyaşlarını tutamadı

MAGAZİN Haberleri

Medcezir, Mucize Doktor gibi dizilerle tanınan oyuncu Taner Ölmez ile kendisi gibi oyuncu eşi Ece Çeşmioğlu’nun bebekleri geçtiğimiz hafta dünyaya geldi. Ünlü çiftin doktoru o anlara ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Taner Ölmez ve Ece Ceşmioğlu geçtiğimiz Haziran ayında sade bir törenle dünya evine girdi.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ünlü çift ilk çocukları Zeynep’i kucağına aldı.

Çiftin doğumhanede çekilen fotoğraflarını doktorları sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan Taner Ölmez, hastane önünde yaptığı açıklamada “Aşırı mutluyum, kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım. 3 kilo 400 gram ve uzun boylu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sağlık durumu çok iyi. Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta, umarım sizin de kız çocuğunuz olur” demişti.

Eşi Ece Çeşmioğlu'nun doğum sırasında elini bir an bile bırakmayan Ölmez'in o anlara ait fotoğrafları bugün doktorları tarafından paylaşıldı. İşte o mutluluk dolu anlar…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...