Şahan Gökbahar gişede hüsrana uğradı! İşte izleyen seyirci sayısı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şahan Gökbahar gişede hüsrana uğradı! İşte izleyen seyirci sayısı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

‘Recep İvedik’ serilerinin yapımcısı, senaristi ve oyuncusu Şahan Gökbakar, son filmi ‘Erdal ile Ece’de büyük hayal kırıklığı yaşadı. Filmi üç günde yalnızca 51 bin kişinin izlediği ortaya çıktı.

Komedyen Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Erdal ile Ece’ 23 Şubat Cuma günü izleyiciyle buluştu. Recep İvedik 7’den sonra söz konusu filmle sinemaya dönen Gökbakar, gişede umduğunu bulamadı.

Şahan Gökbahar gişede hüsrana uğradı! İşte izleyen seyirci sayısı - 1. Resim

ÜÇ GÜNDE 51 BİN KİŞİ İZLEDİ

Recep İvedik serisiyle izlenme rekorları kıran Şahan Gökbahar, son filminde hayal kırıklığına uğradı. Yönetmen koltuğunda kardeşi Togan Gökbakar’ın oturduğu Erdal ile Ece’nin üç günde ne kadar seyirciye ulaştığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta cuma günü vizyona giren film, ilk 3 günde yalnızca 51 bin kişiyi sinema salonlarına çekebildi.

ERDAL İLE ECE’NİN KONUSU NE?

Erdal (Şahan Gökbakar), oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşan bir karakter olarak karşımıza çıkar. Kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan ve uzun yıllardır birlikte olduğu Ece (Seda Türkmen) ile evlidir. Film, çağımızda evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada meydana gelen birbirinden eğlenceli olayları konu alıyor.

Şahan Gökbahar gişede hüsrana uğradı! İşte izleyen seyirci sayısı - 2. Resim

RECEP İVEDİK 5 İLE REKOR KIRMIŞTI

Recep İvedik’in ilk filmi 2008 yılında vizyona girmiş, 4,3 milyon kişi tarafından izlenerek 30 milyondan fazla hasılat elde etmişti. 2017’de vizyona giren Recep İvedik 5 ise rekora imza atmıştı. Film, Türkiye'de 7,4 milyon kişi tarafından izlenmiş ve 85,9 milyon hasılat elde ederek Türkiye'nin en çok izlenen ve en çok hasılat elde eden filmi rekorunu kırmıştı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...