Şarkıcı Nev’den olaylı konser! Seyircilerle tartıştı, “İn aşağıya” diye tepki aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dün akşam Antalya’da sahneye çıkan Nev’in konseri olaylı bitti. Sahneye alkollü çıktığı iddia edilen şarkıcı seyircilerle tartıştı. Kendisini izlemeye gelenler “İn ağabey aşağıya” diyerek tepki gösterdi.

‘Sen Gibi’ , ‘Zor’ , ‘Benmişim’ gibi şarkılarıyla tanınan Nev’in konserinde ilginç anlar yaşandı. Ünlü ismin Antalya’daki bir mekanda sahneye alkollü çıktığı öne sürüldü. İzleyiciler tarafından eleştirilen şarkıcı, gelen tepkiler üzerine sahneyi terk etti.

Şarkıcı Nev’den olaylı konser! Seyircilerle tartıştı, “İn aşağıya” diye tepki aldı - 1. Resim

İZLEYENLERİN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Antalya’da konser veren Nev’in sahneye alkollü çıktığı ve şarkıları söylemek istemediği iddia edildi. Sosyal medyada yayılan görüntülerde izleyicilerin kızarak “İn ağabey aşağıya” diye bağırdığı görüldü. 

Performansı beğenilmeyen isim ise “Bir daha gelirsem namert çocuğuyum” dedi. Ardından “Her şeyin parasını ben ödeyeceğim” diyerek sahneyi terk etti. 

Konsere sarhoş çıktığı iddia edilen şarkıcıdan henüz bir açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...