Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar’ın annesi görenleri şaşırttı! Birlikte gören dönüp bir daha bakıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar’ın annesi görenleri şaşırttı! Birlikte gören dönüp bir daha bakıyor

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show TV’de yayınlanan Bahar dizisiyle ekrana dönen Demet Evgar hem güzelliği hem de yeteneğiyle adından söz ettiriyor. Geniş bir hayran kitlesi bulunan ve birçok başarılı projeye imza atan Evgar’ın bu defa annesiyle fotoğrafları gündem oldu. Ünlü oyuncunun annesini görenler gözlerine inanamadı.

Rol aldığı başarılı projelerle adından söz ettiren Demet Evgar, şimdilerde Show TV ekranlarında Bahar dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen yapımda doktorluğu bırakarak çocukları ve eşiyle zaman geçiren bir anneyi canlandıran Evgar’ın oyunculuğu alkış alıyor.

Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar’ın annesi görenleri şaşırttı! Birlikte gören dönüp bir daha bakıyor - 1. Resim

OYUNCULUĞUYLA BEĞENİ TOPLUYOR

Daha önce 1 Kadın 1 Erkek, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım, Alev Alev gibi projelerde yer alan Demet Evgar, ‘Bahar’ dizisiyle ekrana döndü. Evgar, diziyle aynı adı taşıyan karakteriyle sosyal medyayı salladı. Henüz iki bölümü yayınlanan yapım, izleyiciler tarafından tam not alırken, Demet Evgar’ın oyunculuk performansına da övgü yağdı. Diziyi izleyenler “Bu nasıl bir oyunculuk, harika” , “Demet Evgar döktürüyor” gibi yorumlar yaptı.

ANNE KIZ İKİZ GİBİ

Dizide oyunculuğunu konuşturan ve Türkiye’nin sevilen oyuncuları arasında yer alan Demet Evgar, son olarak annesiyle verdiği pozlarla gündem oldu. Evgar’ın annesi Bingül Evgar ile benzerliği şaşırttı. Oyuncunun Instagram paylaşımının altına “Anne tüm güzelliğini kızına aktarmış” , “Anne kız çok benziyorlar” gibi yorumlar yaptı. 

Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar’ın annesi görenleri şaşırttı! Birlikte gören dönüp bir daha bakıyor - 2. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...