Sinem Kobal’dan doğallık dersi: Makyajsız fotoğrafına beğeni yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sinem Kobal’dan doğallık dersi: Makyajsız fotoğrafına beğeni yağdı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Rol aldığı ‘Dadı’ , ‘Lise Defteri’, ‘Selena’ gibi rol aldığı dizilerle ünlenen Sinem Kobal, makyajsız fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. En doğal haline sosyal medyadan yer veren iki çocuk annesi Kobal’ın pozuna yorum yağdı.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturdu. 2020 yılında kızları Lalin’i, 2022 yılında ise Leyla’yı kucağına alan Kobal, makyajsız fotoğrafıyla kendine hayran bıraktı. 

HAYRANLARI YORUMSUZ BIRAKMADI

Evlendikten sonra setlere ara veren ve tüm boş vakitlerini kızlarına ayıran Sinem Kobal, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram yayınladığı pozlarıyla beğeni topluyor. Yaptığı her paylaşımla adından söz ettiren Sinem Kobal, son olarak paylaştığı doğal pozuyla konuşuldu.

Sinem Kobal’dan doğallık dersi: Makyajsız fotoğrafına beğeni yağdı

Geçtiğimiz hafta gittikleri aile tatilinden bir fotoğrafına 6 milyon takipçili Instagram hesabından yer verdi. Oyuncunun yüzünde çillerinin olduğu doğal fotoğrafa yorum yağdı. Hayranları “Çil bir insana bu kadar mı yakışır” , “Muhteşem” , “Su gibisin dupduru” yorumları yaptı.  

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...