Unutulmaz dizi Selena dönüyor! Ünlü oyuncuya teklif gitti, hayranları heyecanlandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Unutulmaz dizi Selena dönüyor! Ünlü oyuncuya teklif gitti, hayranları heyecanlandı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2000’li yılların fenomen dizisi bambaşka bir projeyle geri dönüyor. 6 yıl önce yayınlanan dizi, müzikal olarak uyarlanacak. Başrol için Sinem Kobal’a teklif gittiği öğrenildi. Ünlü ismin projeye ne cevap vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

İlk bölümü 2006’da ATV'de yayımlanmaya başlayan fantastik kurgu ve komedi türündeki Türk televizyon dizisi Selena geri dönüyor. Sevilen yapım bu kez izleyicilerin karşısına müzikal olarak çıkacak.

SİNEM KOBAL’A TEKLİF GİTTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’a göre, yerli fantastik dizi denilince ilk akla gelen dizi Selena ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kulislerden sızan bilgiye göre 6 yıl önce YouTube’a yüklenen ilk bölümü 24 milyon izlenen dizinin sahneye müzikal olarak uyarlanması için hazırlıkları başladı. Sinem Kobal’ın müzikalde başrolü oynaması gündemde. 

Konuyla ilgili yaşanan gelişme sonrası birçok ünlünün yer aldığı dizinin hayranları heyecanlandı. Sosyal medyada “Çok güzel bir haber” , “Yeniden başlasa keşke, en iyi dizi” , “Çocukken en sevdiğim diziydi” gibi yorumlar yapıldı.

Unutulmaz dizi Selena dönüyor! Ünlü oyuncuya teklif gitti, hayranları heyecanlandı

Selena, ilk bölümüyle 10 Eylül 2006’da ATV’de ekrana gelmişti. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş'un paylaştığı üç sezondan oluşan dizi, 18 Ağustos 2009 tarihinde yayımlanan 104. bölümü ile final yaptı. Tekrar bölümleri yayınlanan dizi yıllar geçse de ilgi görmeye devam ediyor. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...