Serdar Ortaç akıllanmıyor! Yine sarhoş yayın açtı, yardımcısı zor yetişti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde açtığı TikTok canlı yayında Tarkan’a hakaretler savuran Serdar Ortaç, yine sarhoş şekilde kamera karşısına geçti. Sık sık küfür eden Ortaç’ın yardımcısı, şarkıcının elinden telefonu alarak yayını zorla kapattırdı.

Sosyal medyada yaptığı yayınlarda adından söz ettiren Serdar Ortaç akıllanmıyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde açtığı TikTok yayınında Tarkan’a hakaretler yağdırıp pişman olmuş ve özür dilemişti. Öğle saatlerinde kamera karşısına geçen Ortaç, yine adından söz ettirdi. Şarkıcının sarhoş hali dikkatlerden kaçmadı. 

“SARHOŞUM SARHOŞ”

Ortaç bu kez Instagram için kamera önüne geçti. Alkollü olarak yaptığı yayında “Bana b** atıyorsunuz ama hepiniz mutsuzsunuz. Sarhoşum, sarhoş. Rabbime yaklaşmadığın sürece mutlu olamayacaksın. Bu kadar basit” dedi. 

Gelen yorumlara sinirlenen Ortaç “Oğlum bana niye yayını kapattırıyorsun. Sonunda herkes benim dediğimi yapacak. Sonunda herkes benim istediğimi yapacak. Ben yapamadım ama millet yapacak” şeklinde konuştu.

YAYINI ZORLA KAPATTI

“Yardımcısının yayını kapat” ricası üzerine “Tamam tamam, söz” diyerek geçiştirdi. Bunun üzerine kadın, telefonu Ortaç’ın elinden alıp canlı yayını zorla kapattı. 

YASAKLARI DELDİ

Öte yandan geçen sefer açtığı skandal yayının ardından Serdar Ortaç için birçok karar alınmıştı. Edinilen bilgiye göre, ekibi Serdar Ortaç’a o yayını izletmiş, kendini kötü hisseden şarkıcı ağlamaya başlamış ve hemen annesini arayıp “Seni üzdüysem özür dilerim” demişti. Tarkan’a da özür telefonu açmış ama ulaşamamıştı. Serdar Ortaç’a yaşananlar sonrası ekibinden yasak gelmişti. Karara göre, Ortaç bir daha TikTok’ta hesap açmayacak ve bir süre sosyal medya detoksu yapacaktı. Ancak Ortaç, ekibi dinlemedi ve kendisine konulan yasakları deldi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...