Stüdyoda gergin anlar: MasterChef’e katılan yarışmacı Mehmet Şef’i çileden çıkardı! “Sakın bir daha yapma”

Düzenleyen:
Stüdyoda gergin anlar: MasterChef’e katılan yarışmacı Mehmet Şef’i çileden çıkardı! “Sakın bir daha yapma”

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star 2022’nin final yapmasının hemen ardından MasterChef Türkiye başladı. Yarışmanın son bölümünde gergin anlar yaşandı. Beyaz önlüğü almak için yarışan Aleyna Yılmaz, şef Mehmet Yalçınkaya’yı adeta çıldırttı. Yarışmadaki hatasından dolayı yarışmacı için ‘hayır’ oyunu kullanan Yalçınkaya, “Bu da sana ders olsun” dedi. İşte, MasterChef’e damga vuran olayın ayrıntıları…

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’in son bölümünde beyaz önlüğü almak için hünerlerini sergileyen yarışmacı 23 yaşındaki Aleyna Yılmaz oldu.

Yarışmaya katılmak için işi bıraktığını belirten Rizeli genç yarışmacı, kendine her zaman inandığını ve yarışmayı kazanacağını ifade etti.

Stüdyoya gelerek kendini tanıtan Yılmaz, sushi yapacağını belirtti.

Verilen 5 dakikalık sürede sushi’yi hazırlamaya çalışan yarışmacı, geri sayım sırasında panik yaparak sosu eliyle sürdü. Şef Mehmet Yalçınkaya bunun üzerine “Onu bir daha yapma” diyerek yarışmacıyı uyardı.

Süre bitiminde ünlü şef “Bana bak bakayım. Şu elinle sürdüğünü çıkar bakayım dışarı” diyerek tepki gösterdi.

Heyecanlanan yarışmacı müsaade edilmesi halinde yeniden bir tane sushi hazırlayabileceğini söyledi.

Yarışmacıya sert çıkan Yalçınkaya ise “Sen elinle sürdün onları. Yok, koyamazsın artık! Tabağa ne koyduysan o. Bir bıçak ver. Sen mutfakta da böyle çalışırsan yandın” dedi.

Çalışırken böyle olmadığını ifade eden Aleyna Yılmaz, heyecanını belirterek “Şefim, yok gerçekten böyle değilim, heyecan sebebiyle böyle oldu” diyerek kendini savundu.

Sözlerini sürdüren Mehmet Yalçınkaya, “Sushi üstatları görse beni topa tutarlar. Bana bıçakla sushi kestirdin ya, sana helal olsun” dedi.

Yarışmacının hijyen konusuna önem vermediğini belirten ünlü şef, oylamada ‘hayır’ cevabı vererek, “Bu sana ders olsun, ben 'hayır' diyorum” şeklinde konuştu.

Şef Somer Sivrioğlu ise genç yarışmacıya hatalı olduğunu fakat ondaki isteği gördüğünü belirtti. Somer Şef Aleyna Yılmaz'ın yarışmaya devam etmesi için ‘evet’ oyunu kullandı.

Danilo Zanna da ‘evet’ dedi. Böylece Aleyna Yılmaz yarışmaya devam etme hakkını elde etti.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...