Survivor 3. aday kim oldu? 19 Şubat Survivor hangi takım kazandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor 3. aday kim oldu? 19 Şubat Survivor hangi takım kazandı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star 2024'te haftanın 3. dokunulmazlığı oynandı. Mavi ve kırmızı takım arasındaki kıyasıya rekabet ekranlara yansıdı. Survivor 3. aday kim oldu, 19 Şubat Survivor hangi takım kazandı sorularının cevapları araştılıyor. İşte detaylar...

Survivor 3. aday kim oldu, 19 Şubat Survivor hangi takım kazandı sorularının cevapları dokunulmazlık oyunu sonrası araştırılmakta. Survivor'da her geçen gün gerilimin ve rekabetin arttığı yarışlarda dün akşamda çekişmeli geçti. Detaylar...

19 ŞUBAT SURVİVOR HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi ve Kırmızı takım arasındaki başa baş mücadelede Furkan'ın sayısı ile 12-9 skorla dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takım ise haftanın 3. eleme adayını belirlemek için konseyde oylama yaptı. Survivor 3. aday kim oldu? 19 Şubat Survivor hangi takım kazandı?

SURVİVOR 3. ADAY KİM OLDU?

Survivor'da kırmızı takımın haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle eleme adayı kırmızı takımdan çıktı. Kırmızı takım yarışmacıları adadan gitmesini istedikleri adayları oyladılar. Yapılan oylamada Yunus Emre 1 oy, Özgür 1 oy, Hilmicem 1 oy, Atakan 4 oy, Bozok 6 oy aldı. Böylece Survivor'da 3. eleme adayı Bozok oldu. Survivor 3. aday kim oldu? 19 Şubat Survivor hangi takım kazandı?

Haftanın eleme adayları ise Hakan, Mustafa Kemal ve Bozok oldu. 20 Şubat akşamı yayınlanacak bölümde ise 4. dokunulmazlık aday belli olacak. 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...