Survivor kim elendi? Survivor dün kim kazandı? 25 Ocak 2024 Survivor All Star

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor kim elendi? Survivor dün kim kazandı? 25 Ocak 2024 Survivor All Star

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yayın hayatına hız kesmeden devam eden Survivor bölümü sonrası Survivor kim elendi? sorusuna yanıt arandı. Dün gece yaşanan eleme düellosunda çarpıcı gelismeler yaşandı. Sercan, Turabi, Özgür ve Bozok'un olduğu potada Bozok mücadeleye çıkamadı. Survivor kim elendi? Survivor dün kim kazandı? İşte 25 Ocak 2024 Survivor All Star bölümü...

Survivor kim elendi? sorusu gündemdeki yerini koruyor. Nefes kesen yarışmada dün akşam yayınlanan bölümde bir ödül oyunu ve sonrasında eleme potası oynandı. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekrana gelen Survivor All Star 2024'te her perşembe eleme düellosu oynanarak adaya veda edecek isim belirleniyor. Dün akşam gerçekleşen Sercan, Turabi, Özgür ve Bozok arasındaki mücadele ise merak edildi. Survivor kim elendi? Survivor dün kim kazandı? 

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da eleme potasındaki isimler ikili eşleşmişti. Eleme düellosu ilk etabında Turabi-Sercan ve Özgür-Bozok arasında yapılacaktı. Düello öncesi yaşanan bir gelişme yarışmacıları ve izleyicileri şok etti. Bozok'un ciddi bir sakatlığı olduğu için doktor raporuyla kesinlikle yarışamayacağını söyleyen Murat Ceylan potada Sercan, Turabi ve Özgür mücadele verdi. Survivor'da bu ise bu hafta eleme olmayacak. Bozok bir sonraki erkek yarışmacı elenme haftasında direkt aday olurken dün akşam kaybeden isim de erkek yarışmacı eleme haftasında doğrudan eleme potasında olacak. Dün akşam yaşanan Sercan, Turabi ve Özgür mücadelesindeki kıyasıya yarışı Sercan kaybetti. Düello da 6 sayıya ulaşan yarışmacıların adaylığı düşecekti. Sercan 4 puan olduğu için kaybeden isim oldu. 

Düellonun kaybeden ismi olan Sercan, huzurlu olduğunu ve güzel bir mücadele verdiğini söyledi. Turabi'ye ise barış çubuğu götürmek isteyen Sercam aramızdaki buzları eriterek takım olarak birlik olmalıyız vurgusu yaptı.Survivor kim elendi? Survivor dün kim kazandı? 25 Ocak 2024 Survivor All Star

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Eleme düellosu öncesi oynanan Survivor Ödül oyunu ise gündem oldu. Yarışmacılar kollarından asılı kalarak bir güç oyunu oynadı. Oyunun kazananı uzun süredir ödül alamayan ve aç kalan Kırmızı takım oldu. Kırmızı takım Ersin-Ogeday karşılaşmasında Ersin'in aldığı sayıyla ödüle gitti. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...