Survivor'a kim gelecek, hangi futbolcu? Ronaldinho Survivor'a mı geliyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor'a kim gelecek, hangi futbolcu? Ronaldinho Survivor'a mı geliyor?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

20 Şubat Survivor bölümünde Acun Ilıcalı dünyaca ünlü futbolcu olan o ismin Survivor'a geleceğini açıkladı. Ardından Survivor'a kim gelecek, hangi futbolcu sorularının cevabı araştırılıyor. Survivor'a kim gelecek, hangi futbolcu? Ronaldinho Survivor'a mı geliyor? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı dünyaca ünlü futbolcunun Survivor'a bir gösteri maçı için geleceğini söyledi. Ardından sosyal medya ve arama motorlarında Survivor'a kim gelecek, hangi futbolcu sorusunun cevabı araştırılıyor. Survivor'a gelecek futbolcu Ronaldinho mu ve işte detaylar...

SURVİVOR'A KİM GELECEK, HANGİ FUTBOLCU?

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 20 Şubat'ta yayınlanan bölümde sürpriz bir ismi açıkladı. Açıklanan isim hem yarışmacıları hem de izleyenleri heyecanlandırdı. Ayak tenisi için gelecek ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'a ayak voleybolu oynamak için gelen isim Ronaldinho oldu. Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'nun Survivor'a gelmesi heyecanla karşılandı. Ronaldinho, Acun Ilıcalı ile beraber, Survivor yarışmacısı ve eski milli futbolcu Sercan Yıldırım'a karşı ayak tenisi oynayacak. Survivor'a kim gelecek, hangi futbolcu? Ronaldinho Survivor'a mı geliyor?

RONALDİNHO SURVİVOR'A MI GELİYOR?

Acun Ilıcalı dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'nun ayak voleybolu için Survivor'a geleceğini açıkladı. Açıklamasında Ilıcalı, Ronaldinho ile birkaç yıldır görüştüklerini, ona "Survivor'da ayak voleybolu oynayalım, ne dersin" diye sorduğunu ve Ronaldinho'nun kabul ettiğini söyledi. Ronaldinho ayrıca 15'er dakika kırmızı ve mavi takımda oynayacak. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...