Survivor'da dün akşam eleme adayı Hakan oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor'da dün akşam eleme adayı Hakan oldu

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ederken dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı kim oldu merak ediliyor. Survivor dün akşam eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı soruları araştırılıyor.

Survivor dün akşam eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda çamur oyunu oynandı. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışta mavi ve kırmızı takım parkurdaki ortak engellerde gerildi. Survivor eleme adayı ve dokunulmazlık oyunu detayları haberimizde yer alıyor. 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Survivor 2024 All Star'da dün akşam parkurda çamur oyunu vardı. Ortak engellerinde olduğu parkurda mavi ve kırmızı takım arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Başa baş giden mücadelede 12-10 skorla kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kazandı. Survivor'da dün akşam eleme adayı Hakan oldu. - 1. Resim

SURVİVOR DÜN AKŞAM ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım konseyde eleme adayını belirlemek için toplandı. Ogeday 1, Batuhan 1 ve Hakan 6 oy aldı. Böylece oy çoğunluğu ile Hakan bu haftanın ilk eleme adayı oldu. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...