Yaprak Dökümü'nün çocuk yıldızıydı! Değişimi şaşırttı

Düzenleyen:
Yaprak Dökümü'nün çocuk yıldızıydı! Değişimi şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisinin çocuk oyuncusu Şebnem Ceceli yıllar sonra ortaya çıktı. Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si olarak hafızalara kazınan çocuk yıldız Şebnem Ceceli şimdilerde 21 yaşında. Halil Ergün, Güven Hokna, Gökçe Bahadır ve Bennu Yıldırımlar ile rol alan Şebnem Ceceli'nin son hali sosyal medyada ilgi odağı oldu. Şebnem Ceceli, Yaprak Dökümü'ndeki performansı ile beğeni toplarken, beklenenin aksine kariyerine oyuncu olarak devam etmedi. Şebnem Ceceli hukuk eğitimi alıyor. Gözlerden uzak bir hayat tercih eden Şebnem Ceceli, zaman zaman sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor. İşte değişimiyle dikkat çeken Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si Şebnem Ceceli'nin son hali...

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si olarak hafızalara kazınan çocuk yıldız Şebnem Ceceli şimdilerde 21 yaşında.

Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisinin çocuk oyuncusu Şebnem Ceceli yıllar sonra ortaya çıktı.

Halil Ergün, Güven Hokna, Gökçe Bahadır ve Bennu Yıldırımlar ile rol alan Şebnem Ceceli'nin son hali sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Şebnem Ceceli, Yaprak Dökümü'ndeki performansı ile beğeni toplarken, beklenenin aksine kariyerine oyuncu olarak devam etmedi. Şebnem Ceceli hukuk eğitimi alıyor.

Gözlerden uzak bir hayat tercih eden Şebnem Ceceli, zaman zaman sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor. İşte değişimiyle dikkat çeken Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si Şebnem Ceceli'nin son hali ve sizin için derlediğimiz çocuk yıldızların değişimi....

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...