Kenan İmirzalıoğlu’ndan muhteşem dönüş! Dev ismin projesinde başrol olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kenan İmirzalıoğlu’ndan muhteşem dönüş! Dev ismin projesinde başrol olacak

MEDYA Haberleri

Geçtiğimiz günlerde yeni projeleri değerlendirdiğini söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, kararını verdi. Ünlü oyuncunun merakla beklenen dizisi netleşti.

Uzun zamandır "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasını sunan Kenan İmirzalıoğlu, oynadığı dizilerdeki oyunculuğuyla başarısından söz ettirdi. Özellikle yer aldığı Ezel dizisi ile hafızalara kazınan oyuncu, setlere dönüyor.

KARARINI VERDİ

‘Deli Yürek’ , ‘Acı Hayat’ , ‘Karadayı’ gibi birçok yapımda yer alan ve uzun süredir yeni dizi projesi merakla beklenen ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu, sonunda kararını verdi.

İmirzalıoğlu’nun Alef’in ardından çekeceği diziyi hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; çok sayıda teklif alan ancak acele etmeyen ünlü aktör sonunda dev bir ismin projesiyle setlere dönmeye hazırlanıyor.

BAŞROLÜ OYNAYACAK

İmirzalıoğlu, Türk sinema tarihine damgasını vuran, “Eşkıya”, “Muhsin Bey”, “Gönül Yarası”, “Çiçek Abbas” “Fahriye Abla” gibi kült filmlerin mimarı Yavuz Turgul ile Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş’in beraber hazırladığı dizide başrol oynayacak.

Büyük merak uyandıran dizinin yapım şirketi ise unutulmaz projelere imza atan Erol Avcı’nın patronu olduğu TMC Film… Yavuz Turgul ile Erol Avcı, son olarak 2017 yılında Şener Şen’li “Yol Ayrımı” filminde beraber çalışmıştı.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan muhteşem dönüş! Dev ismin projesinde başrol olacak

“OLGUNLAŞAN BAZI İŞLER VAR”

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ekranlara dönmek için teklif edilen projeleri değerlendirdiğini söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, müjdeyi vermişti. Yaz sezonu ile ilgili planlarından da bahseden İmirzalıoğlu, "İçinde yer almayı düşündüğüm ve olgunlaşan bazı işler var. Yaz aylarından sonra değerlendireceğim" şeklinde konuşmuştu.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...