Kuruluş Osman Nilüfer Hatun'u (Holofira) Ecem Sena Bayır kimdir? Aslen nereli? Kaç Yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kuruluş Osman Nilüfer Hatun'u (Holofira) Ecem Sena Bayır kimdir? Aslen nereli? Kaç Yaşında?

Medya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kuruluş Osman'ın yeni yüzü olan Nilüfer Hatun yani Ecem Sena Bayır, trendlere yerleşen isim oldu. Performansıyla merak konusu olan genç oyuncu hakkında her şey haberimizin detayında! Peki Kuruluş Osman Nilüfer Hatun'u (Holofira) Ecem Sena Bayır kimdir? Aslen nereli? Kaç Yaşında?

Kuruluş Osman dizisi seo-zon başından beri oyuncu transferlerine Ecem Sena Bayır'ı ekledi. Holofira bir diğer adıyla Nilüfer Hatun karakterini oynayan genç oyuncunun hayatı merak edildi. Google aramalarda ve X'te gündem olan genç oyuncu performansıyla gündem oldu. 

KURULUŞ SOMAN NİLÜFER HATUN'U ECEM SENA BAYIR KİMDİR?

1996 yılında İstanbul'un Beyoğlu semtinde 21 Nisan'da doğan Ecem Sena Bayır, nereli olduğu bilinmiyor. Ancak dil öğrenme tutkusu olan genç oyuncu kariyerine başlamadan önce İstanbul Üniversitesi Dilbilim Bölümü'nü kazandı. Ancak lisans eğitimini bitirmesine rağmen alttan kalan dersleri nedeniyle mezun olamadı. Eğitimine ise oyunculuk kariyeri engel oldu. Kardeşlerim dizisiyle ekranlara gelen genç oyuncu şimdilerde ise tarihe damga vuran Nilüfer Hatun karakterini oynuyor. 

Kuruluş Osman Nilüfer Hatun'u (Holofira) Ecem Sena Bayır kimdir? Aslen nereli? Kaç Yaşında?

PEKİ HOLOFİRA'NIN TARİHTEKİ YERİ NEDİR?

Yarhisar Tekfuru'un kızı olan Holofira 1283 yılında doğdu. Bilecik Tekfuru ile nişanlı olan Holofira'nın yolu Osman Bey'in oğlu Orhan'la yolları kesişince hayatı değişir. Müslüman olduktan sonra Orhan Bey ile evlenen Holofira Nilüfer Hatun adını alır. Bazı kaynaklara göre ilk yabancı Osmanlı gelini olarak geçer. Birinci Murat'ın annesidir. 

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...