Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Ahlaksızlıktır

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Ahlaksızlıktır

POLİTİKA Haberleri  / AA

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik iddialarına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan tepki geldi. Bozdağ, konuya ilişkin "İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset yapma değildir; ahlaksızlıktır" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kullandığı 'kaçacak' ifadelerine AK Parti'den çok sayıda isimden tepkiler peş peşe geliyor. Son olarakAdalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik iddialarına tepki gösteren Bakan Bozdağ twitter üzerinden tepkisini dile getirdi ve Kılıçdaroğlu'na"İftira, yalan ve çarpıtma, siyaset yapma değildir; ahlaksızlıktır" sözleriyle cevap verdi.

'DARBE SIRASINDA TANKLARIN ARASINDAN KAÇANLAR'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, açıklamalarının devamında  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hiçbir mücadeleden kaçmadığını vurgulayarak  "Müfteriler ya ülkemiz dışına kaçtılar ya da darbe teşebbüsü sırasında tankların arasından sıvışıp kaçtılar" dedi.

'BAŞARAMAYACAKLAR'

Bakan Bozdağ iftira ve çarpıtma üzerine siyaset yapanların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı durdurmayı başaramadığını ifade etti ve şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı hapse attılar, Gezi kalkışmasıyla, 17/25 Aralık kalkışmasıyla, 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle deviremediler; Allah’ın yardımı ve milletimizin desteği sayesinde inşallah yine başaramayacaklar." 

Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: AhlaksızlıktırBakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: AhlaksızlıktırBakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Ahlaksızlıktır

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...