Bahçeli: DEMlenmiş CHP mağlup olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahçeli: DEMlenmiş CHP mağlup olacak

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MHP lideri, “İstanbul’u CHP’den ve DEM’ci bölücülerin tasallutundan kurtarmak bihakkın vatan borcu, fetih namusudur. DEM’lenmiş CHP, Anadolu irfanı karşısında mağlup olacaktır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın belirlenen bazı belediye başkan adaylarına ilişkin, “İstanbul muradına erecek, Ankara’ya ‘altı ok’ değil ‘Altınok’ mühür vuracak, İzmir’de de Dağ’ın sıcaklığı tuncu eritip savuracaktır” dedi. Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan Bahçeli “30 büyükşehir, 51 il, 922 ilçe, 386 belde olmak üzere toplamda 1.389 belediyenin önümüzdeki beş yıllık yol haritası Türk milleti tarafından belirlenecek, bu belediyelerden ‘zillet’e düşenler arınacak, Cumhur’da olanlar da şahlanacaktır” dedi.

KAYBEDENLER KULÜBÜ

Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine yerel yönetimler kanalıyla baraj oluşturup engel çıkaranların, kaybedenler kulübünde sıra sıra toplanacağına dikkati çeken Bahçeli “DEM’lenmiş CHP, Anadolu irfanı karşısında mağlup olacaktır. Yeminli Türkiye düşmanları, millet iradesi karşısında hayal kırıklığına uğrayacaktır. Terör örgütleri, bölücü maşalar, ekonomik tetikçiler, sözde aydınlar, emperyalizmin piyonları, demokrasi muhalifleri, Cumhuriyet karşıtları, hakkın ve halkın aleyhinde kulis yapan iç ve dış bütün mihraklar, 31 Mart’ta hiç unutamayacakları bir ders alacaklardır” değerlendirmesinde bulundu.

BELEDİYELERDE RÜŞVET ÇARKI 

Bahçeli, bir, diri, iri, doğru ve dürüst olacaklarını, duruşlarıyla göz dolduracaklarını belirterek, şunları kaydetti: “DEM’lenmiş CHP’nin kimlere servis edildiği, kimlerin emellerine hizmet ettiği, yönetimi altındaki belediyelerde dönen rüşvet çarklarının nerelere kadar dayandığı, ayak oyunlarının ve yolsuzluk vakalarının nasıl volkan ağzı gibi patladığı, artık herkesin bildiği ve gördüğü skandallardan yalnızca bir kısmıdır. İstanbul Büyükçekmece Belediyesinde vuku bulan şaibeler, bu belediyenin CHP’li yöneticileri tarafından basın mensuplarına ve yaşlı bir hanımefendiye yönelik utanç verici kaba güç gösterileri, elbette her vicdan sahibi tarafından telin edilmiştir.

"DAVUL İLE TOKMAK AYRI AYRI KİŞİLERDE"

CHP’de çatlak seslerin, çarpık hedeflerin, çamur hesapların öne çıktığını söyleyen Bahçeli, şöyle devam etti: “İç karışıklık ve tansiyon yüksekliği had safhadadır. Bünyesinde dirlik ve düzeni sağlayamamış bir partiye, davul ile tokmağın ayrı ayrı kişilerde bulunduğu bir siyasi acziyete güven duyulamaz, itibar edilemez, yerel yönetimlerde sorumluluk verilemez. İstanbul muradına erecek, Ankara’ya ‘altı ok’ değil ‘Altınok’ mühür vuracak, İzmir’de de Dağ’ın  sıcaklığı tuncu eritip savuracaktır.” MHP’nin kolları sıvadığını ifade eden Bahçeli, sosyal medya belediyeciliği ile yalan ve iftiranın sonunun geldiğini, kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonunun göründüğünü söyledi. Bahçeli, “Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde Cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir” dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...