Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Başkan Tugay'a eleştiri: Algı yapma bir an önce evimizi ver

Başkan Tugay'a eleştiri: Algı yapma bir an önce evimizi ver
Fotoğraf Başlığı Baskan Tugay'a elestiri: Algi yapma bir an önce evimizi ver

İzmir’de kentsel dönüşüm tartışması büyüyor. Uzundere Kentsel Dönüşüm Platformu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a “İki yıldır bir çivi bile çakmadınız, artık çözüm üretin” diyerek tepki gösterdi.

Kaydet
a- | +A

İzmir’deki kentsel dönüşüm hak sahiplerinden CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a eleştiri geldi.

Uzundere Kentsel Dönüşüm Platformu Sözcüsü Eray Uslu, “Artık algı oluşturmayı bırakıp çözüm içerikli açıklamalar yapmanızı bekliyoruz. İzmir’in sorunlarından en önemli parçası olan kentsel dönüşümün gelmiş olduğu noktada iki yıldır görevde olduğunuz süre içerisinde bir çivi dahi çakmadınız.

BAKMADAN GEÇME
CHP Genel Başkanı Özgür Özel
HABER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den garip bir talimat: Yolsuzlukla suçlananlar belediyeleri denetleyecek

Uzundere’deki kentsel dönüşümle ilgili ayakları yere basan, gerçekçi, çözüm odaklı bir adım atıp tarih vermenizi bekliyoruz” dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gazete Haberleri Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.