İyi Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu TGRT Haber'e konuştu: İmamoğlu hayal kırıklığına uğrattı

Düzenleyen: / Kaynak: TGRT Haber
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / TGRT Haber

İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Buğra Kavuncu, TGRT Haber'de Gündem Özel programına önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, "İstanbul'da deprem problemi var, bu bir beka sorunudur. İmamoğlu İstanbul'un deprem riskini bertaraf etme konusunda hayal kırıklığına uğrattı" dedi.

İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, yerel seçimlere kısa bir süre kala TGRT Haber'de Gündem Özel programına önemli açıklamalarda bulundu.

"Birilerine seçim kazandırmak ya da kaybettirmek gibi bir amacımız yok. İyi ki ittifaktan ayrılmışız diyoruz" diyen Kavuncu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"MİLLET BİZİM ADAYLIĞIMIZIN BEREKET GETİRECEĞİNDEN YANA"

"İlk aday olduğumda ittifakla ilgili çok soru sorulur diye düşünüyordum, öyle olmadı. Bu karardan rahatsız olan iki kesim var. Biri CHP, diğeri AK Parti. Sadece bizden rahatsız değiller, başka partilerin bağımsız aday çıkartmalarından da rahatsızlar. Çünkü o iki kutuplu yapının konfor alanı rahatlıklarından dolayı rahatsızlar. Bu huzursuz olan iki parti dışında sahada, millet bizim adaylığımızın bereket getireceğinden yana.

"İMAMOĞLU HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI"

İstanbulluların bugün huzursuz olduğu konular var. İstanbul'da deprem problemi var, bu bir beka sorunudur. İmamoğlu İstanbul'un deprem riskini bertaraf etme konusunda hayal kırıklığına uğrattı.

İki kutbun Türkiye'nin meselesini çözecek bir yeteneği, kapasitesi kalmadı. İstanbul'a yönelik bir yasanın çıkması lazım, deprem yasası. Öyle 2 yılda çözülmez bu problem. Çok ciddi bir kaynak, koordinasyon istiyor. Ama çözmek mecburiyetindeyiz.

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu TGRT Haber'e konuşuyor: İmamoğlu hayal kırıklığına uğrattı - 1. Resim

İMAMOĞLU TARAFINDAN İYİ PARTİ'YE OPERASYON MU YAPILIYOR?

Olan olaylara baktığımızda, oluş şekline baktığımızda belediye meclis üyeleri istifa ediyor sonra CHP listelerinden aday çıkıyor bu isyandır. Bu İyi Parti'ye bir operasyondur.

"KAÇAK GÖÇMEN KONUSUNDA ŞİKAYETLER ALIYORUZ"

Kaçak göçmen konusunda şikayetler alıyoruz, dünyanın her ülkesi mülteci kabul eder. Ama ülke nüfusunun yüzde 10 gibi nüfusuna tekabül eden rakamları kimse kabul etmez. Biz düzensiz göçte hassasiyet taşıyan bir partiyiz.

CHP'DEKİ PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Siyasetin finansmanı şeffaf değil. Kayıt dışı paranın olduğu her yerde dedikodu da olur. Her yerde her türlü şaibe olur, suistimal olur. Cebine mi atmıştır, bina mı almıştır, vakıf mı kurmuştur bilemezsiniz.

BAŞARISIZLIK İSTİFA GETİRİR Mİ?

Genel başkanımız Meral Akşener'i mahcup etmeyecek sonucu alacağımıza eminim. 2019'da yüzde 7 aldık, o da bazı yerlerde CHP aday çıkartmadı, bazı yerlerde biz çıkartmadık o yüzden ölçülmesi zor. 

Meral Akşener ben kellemi ortaya koyuyorum, seçmen bir karar verecek dedi. Sorumluluğu üstleniyor. Ama bize de 'başarı sizin başarısızlık benim' diyor. Ama başarısızlık cümlesini kurdurtmayacağız."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yusuf22 Mart 2024 04:25

Niye çalışmıyorsun.Samimi değilsin.Utanmadan ekoya çalışıyorsun.Molleyin aklıyla alay mi ediyorsun.Yarin göreceğiz.

Sonraki Haber Yükleniyor...