Ötügen Senger kimdir? MHP Kars Belediye Başkan adayı Ötügen Senger kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ötügen Senger kimdir? MHP Kars Belediye Başkan adayı Ötügen Senger kaç yaşında, nereli?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MHP bugün 3 ilin belediye başkan adayını açıkladı. 31 Mart yerel seçimine az bir süre kalmasıyla beraber adaylar araştırıldı. Peki, Ötügen Senger kimdir? MHP Kars Belediye Başkan adayı Ötügen Senger kaç yaşında, nereli?

Yerel seçime kısa bir süre kala MHP 3 ilin daha belediye başkan adayını duyurdu. Vatandaşlar ise MHP Kars Belediye Başkan adayını merak ediyor. Arama motorlarında MHP Kars Belediye Başkan adayı kim oldu, belli mi? Kars Belediye Başkan adayı Ötügen Senger kimdir? soruları araştırıldı.

MHP KARS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

MHP Kars Belediye Başkan adayı olarak Ötügen Senger'i seçti. 

ÖTÜGEN SENGER KİMDİR?

Senger, Kafkas Üniversitesi’nde öğretim üyesidir. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü/Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı’nda çalışmalarına devam edern Ötügen Senger, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı üyesidir. Yusuf Ali ve Gökbörü Kerem iki oğlu bulunmaktadır.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...