Muhalefette sular durulmuyor! Seçime günler kala CHP'de toplu istifa

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Muhalefette sular durulmuyor! Seçime günler kala CHP'de toplu istifa

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Türkiye'nin sandık başına gideceği yerel seçimlere 49 gün kala muhalefet kanadında sular durulmuyor. Şanlıurfa'nın Siverek CHP Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri istifa etti.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için tam 49 gün sonra sandık başına gidecek. Seçim takviminde süreç hız kesmeden işlerken muhalefet kanadında ise sular durulmuyor. 

CHP Siverek Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kollarının toplu istifasıyla sarsıldı. Teşkilat mensupları istifa sebebini açıklamadı, dilekçede şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Siverekliler; Cumhuriyet Halk Partisi Siverek Kadın Kolları ve Gençlik kolları Yönetim Kurulu üyeliğimizden ve tüm görevlerimizden an itibarıyla istifa etmiş olduğumuzu kamuoyuna bildiriyoruz. Detayları pazartesi günü basın açıklamasında paylaşacağız. Saygılarımızla."

Muhalefette sular durulmuyor! Seçime günler kala CHP'de toplu istifa

 

 

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...