Fatih Terim'in depremzedeler yararına satışa çıkardığı imzalı formasını Fenerbahçeli Merve Mermer satın aldı

Editör:
- Güncelleme:
Fatih Terim'in depremzedeler yararına satışa çıkardığı imzalı formasını Fenerbahçeli Merve Mermer satın aldı
SPOR Haberleri

Engelsiz Yaşam Vakfı, müzayedeci Uğur Batur ile iş birliği yaparak bağışlanan eşyaların satılması için 'Acılar Paylaştıkça Azalır' etkinliği yaptı. Organizasyona Türk futbolunun efsanelerinden Fatih Terim de 5 numaralı Galatasaray formasını imzalayarak gelirin depremzedelere bağışlanması için katıldı. Formayı 100 bin TL'ye Fenerbahçe Kongre Üyesi Merve Mermer satın aldı.

Kahramanmaraş merkezli peş peşe iki deprem, ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu. Malatya, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Hatay, Osmaniye, Kilis ve Elazığ'ı sarsan felakette 42 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

Spor dünyasından pek çok isim 6 şubat'ta meyadana gelen felaketin ardından özel eşyalarını açık artırmayla satışa çıkardı ve elde edilen gelir depremzedeler yararına derneklere bağışlandı.

MERİH DEMİRAL'IN KAMPANYASI SES GETİRDİ

Milli futbolcu Merih Demiral'ın futbol dünyasının yıldız isimlerinden aldığı imzalı formaları açık artırmayla satışından büyük bir meblağ elde edilmişti. Merih'in kampanyasına Cristiano Ronaldo'dan Erling Haaland'a kadar pek çok yıldız isim destek verdi.

FATİH TERİM'İN 5 NUMARALI FORMASI SATILDI

Engelsiz Yaşam Vakfı, müzayedeci Uğur Batur ile iş birliği yaparak bağışlanan eşyaların satılması için 'Acılar Paylaştıkça Azalır' etkinliği yaptı. Organizasyona Türk futbolunun efsanelerinden Fatih Terim de 5 numaralı Galatasaray formasını imzalayarak gelirin depremzedelere bağışlanması için katıldı.

Sabah gazetesinin haberine göre Fatih Terim'in imzalı formasını Fenerbahçe Kongre Üyesi Merve Mermer, imzalı formayı 100 bin lira karşılığında satın aldı.

Müzayedede Atatürk portresi 40 bin liraya, Hüsnü Şenlendirici'nin klarneti ise 10 bin liraya satıldı. Müzayededen elde edilen gelir, engelli çocukların depremle ilgili eğitimlerine harcanacak. Gecede ayrıca engelliler için yirmi adet akülü tekerlekli sandalye bağışı yapıldı.

Fatih Terim'in depremzedeler yararına satışa çıkardığı imzalı formasını Fenerbahçeli Merve Mermer satın aldı

Futbolculuk döneminde yıllarca Galatasaray kaptanlığı yapan Fatih Terim'in ismi 5 numarayla özdeşlemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...