Merih Demiral'ın kampanyasına destek veren yıldız futbolcular arasına Karim Benzema da katıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Merih Demiral'ın kampanyasına destek veren yıldız futbolcular arasına Karim Benzema da katıldı

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü birçok yıldızın depremzedeler için harekete geçtiği yardım kampanyasına en son Real Madrid'in golcüsü Karim Benzema da katıldı. Merih Demiral sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sırada Benzema var. Karim Benzema'nın maçta giyip imzaladığı formasını açık artırmayla satıyoruz! Satıştan elde edilecek gelir deprem bölgesinde kullanılmak üzere bağışlanacaktır. Teşekkürler Hakan Çalhanoğlu" dedi.

Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere yönelik kampanyasına Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema da destek verdi.

Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Benzema'nın imzalı formasının açık artırmayla satışa çıkarılacağını ve gelirinin depremzedelere bağışlanacağını kaydetti.

DÜNYA YILDIZLARI TÜRKİYE İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Milli futbolcunun girişimiyle daha önce Paris Saint-Germain'den Lionel Messi ve Kylian Mbappe, Real Madrid'den Eden Hazard, Manchester City'den Norveçli Erling Haaland ve Belçikalı Kevin De Bruyne, Tottenham'dan İngiliz Harry Kane, Al Nassr'dan Portekizli Cristiano Ronaldo, Juventus'tan İtalyan Leonardo Bonucci, Roma'dan Arjantinli Paulo Dybala, Atletico Madrid'den İspanyol Alvaro Morata ve Fransız Antoine Griezmann'ın imzalı formaları, açık artırmayla satışa çıkarılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...