Merih Demiral'ın kampanyası çığ gibi büyüyor, Kylian Mbappe de "varım" dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Merih Demiral'ın kampanyası çığ gibi büyüyor, Kylian Mbappe de "varım" dedi

SPOR Haberleri

Merih Demiral'ın başlattığı kampanyaya Ronaldo, Dybala ve Bonucci, Morata, Griezmann'ın ardından Tottenham'ın yıldızları Harry Kane ve Dejan Kulusevski de destek verdi. Bu isimlere dün Manchester City'nin yıldız golcüsü Erling Haaland eklendi. Bugün ise Kylian Mbappe... 4 oyuncunun imzalı forması da açık artırmayla satılacak ve elde edilecek gelir Türkiye'deki depremzedelere bağışlanacak.

Milli futbolcu Merih Demiral'ın başlattığı kampanyaya dünya futbolunun yıldızları destek vermeye devam ediyor. 

Ronaldo, Dybala ve Bonucci, Morata, Griezmann'ın ardından Tottenham'ın yıldızları Harry Kane ve Kulsevski de destek verdi. 

HERKES ARIYOR

Merih Demiral kampanyanın ne durumda olduğunu "Deprem bölgesi için kampanyamıza forma bağışlamak için dünyanın her yerinden futbolcu arkadaşlarım arıyor. Bugün ve yarın birçok yıldız isim ile açık artırmalara devam edeceğiz. Herkes açık artırmaya katılmak, forma bağışlamak adına @TeamDemiral'a ulaşabilir" demişti.

ERLİNG HAALAND DA DESTEKÇİ

Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlkay Gündoğan ve Emre Can'a çok teşekkürler. Kampanyamıza destek olmak istiyorlar. Erling Haaland'ın adını verdiler. Erling Haaland'ın imzalı formasını açık arttırmayla satıyoruz. Müzayededen elde edilecek tüm gelir, depremzedelere yardım için bağışlanacak" dedi.

Merih Demiral'ın kampanyası çığ gibi büyüyor, Kylian Mbappe de

Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Biraz önce kardeşim Paulo Dybala ile de konuştuk. Arjantin halkı adına duyduğu üzüntüyü ileterek yanımızda olduğunu söyledi. Kendisi de bir forma göndererek açık artırmayla Ahbap derneğine bağışta bulunulmasını rica etti." ifadelerini kullanmıştı.

RONALDO, DYBALA VE BONUCCİ FORMALARI SATILDI

Milli futbolcu, daha önce Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ve İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci'nin imzalı formalarını yardım amaçlı açık artırmayla satışa çıkarmıştı.

Merih Demiral, Twitter'daki açıklamasında, "Başlattığımız açık artırmada 3 forma sahiplerini buldu! Ahlatcı Holding satışa çıkan Ronaldo, Bonucci ve Dybala formalarını toplam 5 Milyon TL'ye satın aldı. Satıştan elde edilen gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere AHBAP Derneği'nin hesabına yatırıldı." dedi. 

MBAPPE'DEN FORMA GELDİ

Atalanta'da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral, kampanyaya en Kylian Mbappe'nin katıldığını duyurdu.

Dünyaca ünlü birçok yıldızın depremzedeler için katıldığı yardım kampanyasına en Paris Saint-Germain takımının Fransız yıldızı Kylian Mbappe destek verdi.

Merih Demiral, sosyal medya hesabından, "Mbappe kampanyamızla depremzedelere destek olmak istedi. Kylian Mbappe'nin imzalı formasını açık arttırmayla satıyoruz. Müzayededen elde edilecek tüm gelir, Türkiye'deki depremzedelere yardım için bağışlanacak" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...