- Yeniden Refah Partisi'nde 'Erdoğan' istifası
13 Temmuz 2024 - 16:53

Yeniden Refah Partili Belediye Başkanı 'Erdoğan' sözlerine sinirlenip istifa etti

Kırıkkale'nin Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerini 'şuursuzluk" olarak niteleyip Yeniden Refah Partisi'nden istifa etti. Şen gerekçesinde "Türk İslam coğrafyasının lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yalnız bırakılmasını ve desteklenmemesini yanlış buluyorum" ifadelerini kullandı.
 - 'Dokunulmazlığımı kaldırın'
13 Temmuz 2024 - 12:15

Süleyman Soylu "iftiralarınız bitmedi" deyip açıkladı: Dokunulmazlığımın kalkması için Meclis'e müracaat edeceğim

AK Parti İstanbul vekili Süleyman Soylu, hakkındaki iddialara sert tepki gösterip dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis'e müracaat edeceğini söyledi. Soylu paylaşımında, "Yıllardır intikamınız ve iftiralarınız bitmedi…  Özgür Özel ile dirsek temasında olup, beni dokunulmazlıkla tehdit edenler elinizde ne belge varsa ortaya koymazsanız şerefsizsiniz" ifadelerine yer verdi. 
 - Muhalif belediyeler AK Parti’yi istiyor
13 Temmuz 2024 - 01:57

Erdoğan'dan 'bekleyin' talimatı! Muhalif belediyeler AK Parti’yi istiyor

31 Mart Yerel seçimlerinde muhalefetin kazandığı birçok belediye AK Parti’ye geçmek için sıraya girdi. Kulislerdeki bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Şimdi zamanı değil” diyerek "bekleyin" talimatı verdi.
 - Kılıçdaroğlu ilk kez konuştu
12 Temmuz 2024 - 16:50

Kılıçdaroğlu, SHP iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu! "Bunların hepsi asparagas..."

Sosyal Demokrat Halkçı Parti'yi (SHP) desteklediği iddialarına ilişkin ilk kez konuşan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yok efendim. Bunların hepsi asparagas haberler" dedi.
 - Büyük değişim için geri sayım başladı
12 Temmuz 2024 - 06:56

Büyük değişim için geri sayım başladı! AK Parti’de gözler 23 Temmuz’a çevrildi

AK Parti’de yerel seçim sonrası başlayan değişim rüzgârı devam ediyor. Bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınması bekleniyor.
 - İyi Partili vekilden ilginç anket paylaşımı
10 Temmuz 2024 - 12:36

İyi Parti'ye 'anket' şoku: Vekilin tepkisi gündem oldu

İyi Parti vekili Burak Akburak, sosyal medya hesabından seçim anketi paylaştı. Ankete göre İyi Parti'nin oy oranı yüzde 1,9 olarak ölçüldü. Akburak ankete tepki gösterip "çöp" yorumunu yaptı.
 - Şam yönetiminden Özel'e cevap geldi
10 Temmuz 2024 - 12:03

Esad'la görüşeceğini söylemişti! Şam yönetiminden Özel'e cevap geldi

Özgür Özel'in Erdoğan'a "Ben Esad'ı masaya oturmaya ikna edebilirim" ifadelerinin ardından CHP'den açıklama geldi. CHP'li Bulut, Şam yönetimi ile temasa geçtiklerini ve ziyaretin gerçekleşeceğini açıkladı.
 - Erdoğan'a ABD'de büyük sevgi seli
10 Temmuz 2024 - 11:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ABD'de sevgi seli

NATO zirvesine katılmak için ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgi seliyle karşılaştı. Erdoğan'ın konaklayacağı otelin önüne gelen vatandaşlar, 'hoş geldiniz' pankartlarıyla 'Türkiye sizinle gurur duyuyor' sloganları attı. 
 - Kılıçdaroğlu: CHP’de bana sadık 50 milletvekili var
10 Temmuz 2024 - 05:24

Kılıçdaroğlu'ndan yeni parti açıklaması: CHP’de bana sadık 50 milletvekili var...

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’de hâlen kendisine “sadık” milletvekilleri olduğunu söyledi.
 - Kılıçdaroğlu'nun hesabından doktoru taciz etti!
09 Temmuz 2024 - 16:16

Kemal Kılıçdaroğlu'nun hesabından doktoru taciz etti!

Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Taner Ay'ın sosyal medya üzerinden bir doktoru taciz ettiği öne sürüldü. Ay'ın Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesaplarından da doktora mesaj attığı ortaya çıktı.
 - Bolu Dağı gerilimi tam gaz!
09 Temmuz 2024 - 14:38

Düzce Belediye Başkanı'ndan Tanju Özcan'a: Aracını şoförün kullansın, anladın sen onu

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki 'Bolu Dağı' gerilimi tam gaz devam ediyor. Özcan'ın 'Akıllı ol' çıkışına Özlü "Düzce'ye gelirsen aracını şoförün kullansın, anladın sen onu! Düzce’ye patolojik bir takıntı besliyorsun, korkuyorsun, stres yapıyorsun" sözleriyle yüklendi. 
 - AK Parti'den son dakika emekli zammı açıklaması
08 Temmuz 2024 - 17:03

AK Parti'den emekli zammı açıklaması: Üzerinde çalışıyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşındaki düzenlemeye ilişkin çalışmaların devam ettiğini söyledi. Çelik, "Bugün yarın çalışma devam edecek. Bir karar henüz verilmedi. Zamana dair değerlendirme yapamayız" açıklamasını yaptı.
 - DEM Partili Gevaş Belediyesi'nde işçi kıyımı
08 Temmuz 2024 - 12:44

DEM Partili Gevaş Belediyesi'nde işçi kıyımı

DEM Parti'li Van Belediyesi'nin ardından bu kez Gevaş Belediyesi'nde işçi kıyımı yaşandı. Belediyede 36 kişi işten çıkarıldı. HAK-İŞ Van Şube Başkanı Fatih Akdeniz eylemlerinin süreceklerini söyleyip "İşçi kıyımları yavaş yavaş diğer arkadaşlarımızın başlarına da gelecektir. Bunlar 7-10 yıllık işçilere yavaş yavaş sirayet ediyor" dedi. 
 - CHP'ye peş peşe kara haber
08 Temmuz 2024 - 10:32

CHP'ye peş peşe kara haber: Mehmet Bozfırat ve Orhan Yağcı hayatını kaybetti

CHP Nizip İlçe Başkanı Mehmet Bozfırat, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gaziantep'ten gelen kötü haberin ardından partinin 16. dönem vekili Organ Yağcı'nın da hayatını kaybettiği açıklandı.
 - AK Parti'nin ikinci ismi bilinmeyenleri anlattı
08 Temmuz 2024 - 09:51

AK Partili Elitaş Erdoğan-Özel görüşmesinin bilinmeyenlerini anlattı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş siyasette yumuşamaya AK Parti ve MHP seçmeninin sıcak baktığını, CHP'lilerin ise olumsuz yaklaştığını söyledi. Yumuşamanın Kılıçdaroğlu'nun gitmesiyle beraber geldiğine işaret eden Elitaş, Erdoğan-Özel görüşmesiyle ilgili tüm detayları tek tek anlattı. 
 - Görüşme her an olabilir!
07 Temmuz 2024 - 14:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esad'a davet mesajı: Her an olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'deki taciz skandalı sonrası artan provokatif olaylara ilişkin ortada 'siyasi bir mikserin' olduğunu söyledi. Suriye ile ilişkileri düzeltme konusunda atılan adımlara değinen Erdoğan, "Esad şu anda Türkiye ile ilişkileri düzeltme noktasında bir adım attığı anda biz de ona karşı o yaklaşımı gösteririz. Davetimiz her an olabilir" dedi.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan UEFA'ya tepki
07 Temmuz 2024 - 14:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Tamamen siyasi bir karar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merih Demiral'a verilen ceza ile şampiyonaya gölge düştüğünü söyleyerek "Bunun izahı mümkün değil, tamamen siyasi bir karar. Bu karar vicdanları karartmıştır." değerlendirmesinde bulundu.
Politika - Politika
05 Temmuz 2024 - 21:09

CHP'li isimden acı haber! Eski belediye başkanı Baki Ergül hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski belediye başkanı Baki Ergül'den acı haber geldi. Eski Sinop Belediye Başkanı olan Ergül, 72 yaşında hayatını kaybetti.
 - Özgür Özel'in konuşması sırasında dikkat çeken anlar
05 Temmuz 2024 - 15:41

Özgür Özel'in konuşması sırasında dikkat çeken anlar: Bozkurt detayı kamerada

CHP lideri Özel Başbağlar şehitlerini anma programında birlik beraberlik mesajı verdi. Özel'in açıklamalarının yanı sıra konuşmasında arkasında bulunanların bozkurt işareti yapması dikkat çekti. 
 - Erdoğan'dan UEFA'nın Merih Demiral kararına sert tepki
05 Temmuz 2024 - 14:02

Erdoğan'dan UEFA'nın Merih Demiral kararına sert tepki: Gerekli adımlar atılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. UEFA'nın Merih Demiral kararına tepki gösteren Erdoğan maça gitme kararı aldıklarını söyleyerek "Dışişleri Bakanlığımız bunların yetkililerini çağırdılar, gerekli adımlar da buna göre atılıyor" dedi.
 - CHP'deki usulsüzlüklere geçmişle seslendi!
05 Temmuz 2024 - 12:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li belediyelere usulsüzlük çıkışı: Özel'in geçmişteki abileri...

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, CHP'li belediyelerdeki usulsüzlük ve işçi kıyımına ilişkin "Özgür Özel Bey kalkıp da bu ahbap atamaları için “ne demek canım biz tabii ki ahbaplarımızı atayacağız” mı diyecek? Onun geçmişteki abileri “biz CHP’den atamayacağız da MHP’den mi atayacağız?” demişlerdi" ifadelerini kullandı. CHP'de yıllardır aynı şeylerin olduğunu söyleyen Erdoğan, "Reklamlarla, sanal alem oyunlarıyla milletin gözü önüne toz pembe perdeler çekemez" dedi.
Başa Dön Sona Git